Wijn tip van het weekend – Haarlem Wijn

Weekend wijn tip Stadsproeverij HaarlemHet is weer vrijdag, heerlijk nog een paar uurtjes werken (of niet) voor de boeg alvorens het weekend begint en daarom geven we de dag voor het weekend altijd een tip van het weekend. Dit kan een proeverij zijn of een evenement, maar ook een tip van een heerlijke wijn die je echt een keer moet proeven of gewoon een lekker recept. En ook deze keer vind je als tip van het weekend een leuke proeverij.

De tip van dit weekend is de Stadsproeverij Haarlem Wijn

Stadsproeverij Haarlem Wijn

Morgen staat de binnenstad van Haarlem in het teken van wijn. Met de Stadsproeverij wordt Haarlem als wijnstad op de kaart gezet en onder het motto ‘Om van wijn te genieten hoef je geen vinoloog te zijn’ kun je als wijnliefhebber je eigen smaak ontdekken door verschillende wijnen te proeven. Haarlem Wijn is een wijnmarkt waar je de wijnen van alle deelnemende bedrijven kunt proeven en drinken, natuurlijk vergezeld van een leuk stukje muziek en lekkere hapjes….

Aan de Stadsproeverij  doen verschillende bekende bedrijven mee, zoals Okhuysen, Grapedistrict, maar ook het Oestermeisje is bijvoorbeeld aanwezig.

Kaarten voor de Stadproeverij zijn € 15,- in de voorverkoop en aan de deur kosten de kaarten € 20,- . Met een kaart heb je recht op toegang tot de Grote Bavokerk, krijg je een proefglas en kun je onbeperkt proeven. Een deel van de opbrengst van het evenement gaat naar een goed doel. En dit jaar gaat de opbrengst naar Buildwithme, een organisatie die huizen bouwt in India.

Praktische informatie

Wanneer: Zaterdag 25 mei 2013
Hoe laat: 16.00 uur tot en met 21.00 uur
Waar: Grote Bavo Kerk, Grote Markt 22,  2011 RD Haarlem
Kosten: € 15,- in de voorverkoop, € 20,- aan de deur.
Kaarten: Kaarten zijn hier te verkrijgen…

De wijn tip van het weekend

Wekelijks geven we een tip van het weekend. Dit kan een proeverij zijn of een evenement, maar ook een tip van een heerlijke wijn die je echt een keer moet proeven of gewoon een lekker recept. Heb jij een leuke tip laat het ons weten via info@wijnbloggers.nl.

 

1 Reactie
  1. “om van wijn te genieten hoef je geen vinoloog te zijn” Mooi motto en helemaal waar natuurlijk. Maar wil je toch meeprofiteren van de kennis en smaak van een vinoloog, sluit je een wijnabonnement af van De Wijncarrousel

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.