Elzasser
Op zaterdag 25 maart organiseert wijnimporteur Domaine Alsace een wijn-& spijsdiner met het Elzasser wijnhuis Paul Schneider. Voor deze avond komt Claire Schneider speciaal naar Nederland. Claire vertelt meer over de Elzas, hun wijnhuis en haar kwaliteitswijnen.

“In Restaurant Johannahoeve nemen we je mee op een culinaire reis door de Elzas. Aan de hand van heerlijke gerechten van Chef Jan Hoekman maak je kennis met verschillende kwaliteitswijnen uit van Paul Schneider. We kunnen dit wijn- & spijsdiner met Paul Schneider aanbieden voor slechts 45.- per persoon.”

Wanneer: zaterdag 25 maart aanvang 18.30 uur
Waar: Johannahoeve, ‘s Gravenweg 347, Capelle aan den IJssel
Meer informatie & tickets: https://www.domainealsace.nl/wijn-spijsavond

MENU

Aperitief
Crémant d’Alsace Brut Rosé – Paul Schneider

_Amuse_
Amuse van ribeye met gefrituurde ui en truffelmayo
Muscat 2014 – Paul Schneider

_Voorgerecht_
Duo van zalm, een zalmtartaar en gemarineerde zalm met rode biet.
Riesling 2014 – Paul Schneider
Riesling Grand Cru Eichberg 2014 – Paul Schneider

_Hoofdgerecht_
Parelhoen in cognacroom met bijpassende garniteur van het seizoen
Pinot Gris 2015 – Paul Schneider
Pinot Gris Grand Cru Steinert 2014 – Paul Schneider

_Dessert_
Mango cheesecake met een bolletje mango sorbetijs
Pinot Gris Grand Cru Steinert Vendanges Tardives 2011 – Paul Schneider

_Koffie of thee met bonbons_

Over de Johannahoeve
Restaurant Johannahoeve is gevestigd in een monumentale boerderij
gelegen aan de ‘s Gravenweg. De keuken is Frans/Nederlands georiënteerd
met een ruime keuze in vele specialiteiten die de keukenbrigade onder
leiding van Jan Hoekman, al jaren brengt. De gastheren onder leiding van
Johan Dijkhuizen dragen er zorg voor dat alles soepel en aangenaam
verloopt.

-Persbericht-

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.