Wijn Infographic

Weer een prachtige Wijn Infographic voor de beginnende wijndrinker. Waar moet je als wijndrinker op letten en wat staat er bijvoorbeeld allemaal op de wijnfles. In deze Infographic is mooi visueel weergegeven wat er op het etiket staat en waar je op moet letten,  hoe het zit met alcohol in wijn, etc…

Verder is het natuurlijk een must om te weten welk wijnglas je bij welke wijn gebruikt. Ga je proeven dan moet je weten hoe het zit met de verschillende kleuren van wijn en welke kleuren door de kenners worden gebruikt. Uiteraard is het handig om te weten wat de richtlijnen zijn voor het serveren van de wijn. Immers als je wijn te warm is, is deze niet te drinken en is de wijn ijskoud dan proef je veel te weinig en dat is zonde.

Het stukje over Aroma’s in witte wijn is ook handig. Wat proef je nu en hoe omschrijf je dat nu precies. Als je echt meer wilt weten moet je gewoon een leuke wijncursus gaan doen bij het wijninstituut of een gezellige proeverij gaan bijwonen.

Wijn Infographic 

Wijn beginners

 

Heb jij rode wijn suggesties?

Zoals menig bezoeker weet hebben wij  van wijnbloggers een rode wijn Top 20. Natuurlijk ontvangen we ook graag jouw tips over lekkere rode wijn, witte wijn of rosé wijnen met een prijs tussen de 7 en 20 euro die een plaats verdienen in onze Top 10 of Top 20 ranglijsten. Je kunt je suggesties sturen naar info@wijnbloggers.nl of een persoonlijke wijnnotitie invullen met behulp van ons formulier.

Wijnblogger worden?

We zijn nog steeds op zoek naar leuke bloggers. Als je gaat bloggen voor Wijnbloggers.nl verwachten we in ieder geval een regelmatige bijdrage en het nodige enthousiasme. Zodra je een blog hebt geschreven, stuur je deze naar onze redactie en de redactie zorgt ervoor dat je artikel gepubliceerd wordt. De redactie helpt bij het schrijven, redigeert, voorziet de artikelen van plaatjes en last, but not least, dat je artikel ook verspreid wordt via diverse social media-kanalen. Verder kun je bij de redactie terecht bij een writersblock of als je een goed idee voor het blog hebt.

Wie zoeken we?

Van huis-tuin en keuken wijnproever tot de sommelier, van wijngaardenier tot wijnverkoper: iedere wijnliefhebber is welkom. Verder moet je het leuk vinden om te schrijven over wijn of over je wijnbelevenissen.

Wijnblogger worden? Mail dan kort je motivatie en je gegevens naar naar ron@wijnbloggers.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Enhanced by Zemanta
Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.