Wijn Video Een potje, eh glaasje, kunnen breken

Wijn Video Een potje, eh glaasje, kunnen breken - bananasplitVroeger keken wij thuis naar Bananasplit. Mijn vader vond het geweldig en kon er hartelijk om lachen. En de grappen waren ook leuk en goed. Søren Lerby die een telefooncel die een telefooncel in zijn tuin krijgt, de Nachtwacht die tijdens een verhuizing aan flarden wordt gereden. Hoewel veel mensen een goede grap wel kunnen waarderen, is niet iedereen gecharmeerd van de grappen. Zo konden bijvoorbeeld bekende Nederlanders als Chris Zegers, Henk Poort en Karin Bloemen niet lachen om de grap die Bananasplit met hun uithaalde.

Werd het programma tot 2004 door Ralph Inbar, in de nieuwe serie uitzendingen, die sinds 2009 weer op de telvisie te zien is, worden door Frans Bauer gepresenteerd. En men ziet nog altijd graag een goede grap. De eerste uitzending van Bananasplit trok vorig jaar 2,1 miljoen kijkers en ook dit jaar komt er weer een reeks van uitzendingen van Bananasplit op televisie. Vanaf 10 maart zal Bananasplit weer  wekelijks te zien zijn op Nederland 1 (om 20:20 uur).

Nu worden er natuurlijk niet alleen in Nederland grappen uitgehaald of in Bananasplit. Overal te wereld zijn er programma’s waarin er mensen in het ootje worden genomen. Kijk maar eens naar het onderstaande filmpje, waar in een winkelcentrum een wijnproeverij wordt gehouden waar mensen gratis een wijntje kunnen proeven en dan is het toch wel wat vervelend als je een glas met wijn omstoot… Het zal je maar gebeuren. Een leuk filmpje!

Wijn Video Een potje, eh glaasje, kunnen breken

http://www.youtube.com/watch?v=Vm5f-O2fQ-Q&feature=player_embedded

Gerelateerde berichten

De op één na goedkoopste wijn – Wijn humor
Een parodie op Ilja Gort

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.