Wijn, eten en Cadillacs

Wijn cadillac-autoCadillac Nederland is deze maand met wel een hele leuke actie begonnen. De actie “Cadillac Culinair” is een combinatie van proefrijden en culinair dineren met daarbij de wijn van Chateau Cadillac uit de Bordeaux. Deze actie duurt 7 maanden.

“Cadillac Culinair”: proefrit, diner en wijn

Geïnteresseerden voor culinaire Cadillac proefritavontuur kunnen zich aanmelden via de website cadillacculinair.nl. Op de website kies je eerst de Cadillac uit waarmee je een proefrit wilt maken. Hierbij kun je kiezen uit de nieuwe Cadillac ATS, de Cadillac SRX of de Cadillac CTS Wagon. Je proefritaanvraag wordt dan gekoppeld aan één van de deelnemende restaurants. De eerste vijf deelnemende restaurants (van de totaal 20) restaurants zijn: De Beemster Hofstee – Noord-Beemster, Het Bergpaviljoen – Amersfoort, Saur – Den Haag, Le Bistroquet – Den Haag en De Beukenhof– Oegstgeest. De deelnemende restaurants wisselen elke 6 weken.

Volgens directeur Adriaan de Vries van Cadillac Nederland: “Naar keuze van de aanvrager van de proefrit wordt de nieuwe Cadillac ATS, de Cadillac SRX of de Cadillac CTS Wagon voorgereden op opgegeven locatie. De aanvrager krijgt vervolgens de hele dag de gelegenheid de rijk uitgeruste limousine te testen. ’s Avonds rijdt de klant met de Cadillac voor een gastronomisch diner naar één van de deelnemende topklasse restaurants. Daar worden de sleutels aangenomen.”

Wijn Cadillac kasteelCadillac wijn

Het speciale Cadillac wijnarrangement is een onderdeel van Cadillac Culinair. Dit wijnarrangement bestaat uit wijnen van Chateau Cadillac, een van de oudste kastelen (16e eeuw) in de Bordeaux.

Op de website is het volgende te lezen over de wijnen:

“Château Cadillac, gebouwd in de 16e eeuw, is één van de oudste kastelen uit de Bordeaux streek. In het huis Cadillac wordt mooie, volle en fruitige rode wijn geproduceerd.

De topper uit de collectie is de Cadillac Bordeaux Supérieur, afkomstig van de bijzondere hoogvlakten aldaar. Deze Bordeaux kenmerkt zich door de sterke concentratie van aroma’s die ze in zich heeft: 70% Merlot , 30% Cabernet Sauvignon.

Na het maken van de wijn wordt deze gerijpt in eikenhouten vaten voor een duur van vijftien maanden, als zijnde een Grand Cru. Deze wijn la Cuvée J.J. Lesgourgues van het Château Cadillac, toont een goede balans tussen de aroma`s van fruit en zij, die afkomstig zijn van het eikenhout.”

BOB

Natuurlijk wil je op deze avond kunnen genieten van de lekkere wijnen en je niet druk hoeven maken over het nog naar huis rijden. Daar voorziet deze actie dan ook in.

Zodra je aankomt bij het restaurant, geef je de sleutels van je Cadillac af en ga je lekker genieten van de verschillende gangen van het diner en natuurlijk het wijnarrangement. Na het diner en het voldoen van de rekening brengt een chauffeur, die optreedt als BOB je met de Cadillac weer naar huis.

Bron: cadillacculinair.nl

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.