Het jaar van wijn app Vivino in een infographic

Vivino is veruit één van de populairste wijn apps die er te verkrijgen is voor onze iPhones, Androids en iPads. En terecht. Vivino is misschien ook wel de beste wijn app die er is. Wij testten deze wijn app eind 2012 al uit, waren toen al enthousiast en sindsdien zijn er meer en meer verbeteringen in de app aangebracht. Maar meer mensen zijn enthousiast en deze wijn app! Waren er in 2012 nog 600.000 mensen die deze wijn app gebruikten, in 2013 waren dat er 3 miljoen. En ook het aantal proefnotities nam ontzettend toe. Van een half miljoen in 2012, naar 2,3 miljoen proefnotities in 2013. Een mooi jaar dus voor Vivino! En Vivino heeft het succesvolle jaar 2013 mooi weergegeven in de onderstaande infographic!

Het jaar 2013 van wijn app Vivino

wijn app vivino 2013 infographic

Wijn app Vivino, wat kun je met deze wijn app?

Voor degene onder ons die niet weten wat Vivino is, een korte beschrijving van wat je met deze app allemaal kunt…

Met deze wijn app van Vivino kun je een foto maken en dan krijg je allerlei informatie over deze wijn. Welke druivensoorten, het gebied, serveertips, maar ook met welke gerechten deze wijn goed te combineren is. Ook kun je je eigen bevindingen toevoegen aan een wijn en je kunt ook zien wat andere mensen van deze wijn vonden.  De app is een soort persoonlijke wijnorganizer

Vinden wij deze app een aanrader? Een ja… Hoewel we de app goed vinden, misten we wel een aantal zaken en hadden we sterk het idee dat de app vooral op de Amerikaanse markt gericht is. Maar eerlijk is eerlijk, het is de wijn app die wij wel veel gebruiken en waar continu verbeteringen en vernieuwingen worden aangebracht. Een top app!

Meer lezen over onze ervaringen met Vivino? Lees dan: Wijn App Vivino, een aanrader?

(Noot Redactie: Recent heeft de wijn app Vivino een update gekregen en zijn er een aantal zaken vernieuwd en verbeterd. Wil je weten wat, lees dan Wijn app Vivino vernieuwd.)

De wijn app Vivino is te downloaden via:

iTunes: Vivino

Google play: Vivino

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.