Wijn app De Colonie, een aanrader?

Wijn app ColonieDit weekend werd ik getipt door een goede bekende van mij, over de wijn app van Restaurant De Colonie in Utrecht. Leuk, een wijn app van Nederlandse bodem. Dat het een Nederlandse wijn app is, is voor mij een extra reden om eens even naar deze wijn app te kijken.

Wijn app Colonie

De Wijn app van de Colonie is in de iTunesstore te verkrijgen in versie 1.1. Deze wijn app is gemaakt door Sixpack mobile applications B.V, die onder andere ook de Easy Diet App NL (in 3 dagen 3 kilo afvallen), Pop top 100 ( de top 100 best verkochte Pop hits ter wereld) en de Music top 100s (de top 100 de best verkochte hits ter wereld)ts maakte. De wijn app van De Colonie wordt in samenwerking met online wijnwinkel ” Wijnhuizz.nl” aangeboden.

Wat kan en doet deze wijn app?

Met de wijnapp van restaurant De Colonie is het mogelijk om de wijnen, die het restaurant op de kaart heeft staan, te bestellen en thuis te laten bezorgen. Restaurant de Colonie biedt daarmee aan haar gasten de mogelijkheid om de wijn die ze in het restaurant drinken, ook thuis op de bank te nuttigen. Dit natuurlijk tegen een vriendelijkere prijs dan je betaalt in het restaurant.

Naast dat je met deze wijn app de wijnen van het restaurant kunt bestellen en thuis laten bezorgen, geeft deze wijn app ook informatie over de wijn, maar ook over de druivensoorten, het wijnhuis en de smaak. Al moet ik wel zeggen dat ik de informatie over de druivensoorten en het wijnhuis niet ben tegen gekomen. Wel een beschrijving van de smaak, maar meer ook niet. Deze wijn app is nog nieuw, misschien zijn ze deze informatie nog aan het toevoegen.

Je kunt binnen deze app gewoon zoeken. Zoekopdrachten op land, streek en domein zijn mogelijk. Maar het moet zich wel in het assortiment bevinden. Ook heeft deze wijn app een barcode scanner dus tijdens het eten kun je je wijntje gewoon al bestellen, in je winkelwagentje plaatsen, voor thuis.

De wijn app van restaurant De Colonie is zowel in het Engels als in het Nederlands te verkrijgen.

Wijn app De Colonie, een aanrader; ja of nee?

Als ik gegeten zou hebben bij De Colonie, dan zou ik het erg leuk vinden om de wijn die ik tijdens het eten gedronken heb, te kunnen bestellen. Dan is het zeker handig om een wijn app te hebben van het restaurant zelf. Zo hoef je niet het hele internet af te struinen op zoek naar deze wijn en als je pech hebt, de wijn ook gewoon niet vinden. Dat kan soms frustrerend zijn. Dus ja wat dat betreft, is deze app handig.

Ben je geen gast van De Colonie dan is deze wijn app te vergelijken met andere wijn apps die worden aangeboden door online wijnshops.

Een aanrader; ja of nee? Ja, voor de gasten van de Colonie.

Meer Wijn apps door ons getest…

Vivino
&Wijn
Wijnshaker
Wine Notes
Wijn app
MyWineLibrary
 Selecting a Wine for Dummies

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.