Wijn adventskalender: Kerstcadeauverpakking

Ik begin oud te worden. Ik merk het, omdat ik dit artikel wilde beginnen met: weet je nog vroeger.. Dat is een zin die mijn opa gebruikt. Anyways. Waar ik het over wilde hebben is het fenomeen adventskalenders. Vroeger (kijk daar gaan we dus) kreeg ik van mama ieder jaar een kalender met luikjes en achter ieder luikje zat een chocolaatje. Na het ontbijt mochten we vlak voordat we naar school gingen één vakje open maken en één chocolaatje opeten. En ja, dat deed ik netjes. Dat waren geweldige tijden. Nu we wat ouder beginnen te worden haal je het geluk niet meer uit dat minuscule stukje chocolade. Misschien is wijn een goede vervanger? Vanaf vandaag doen we mee met de adventskalender gekte maar dan staat wijn centraal. We tellen af naar Kerstmis en delen iedere dag een eigen ontdekking met jullie. Enjoy!

Ons eerste adventskalender artikel staat in het teken van de kerstcadeauverpakking. Het is toch altijd weer een struggle om alle cadeautjes last-minute in te pakken. En vooral voor de mannen onder ons kan dat nog wel eens voor problemen zorgen. Niet altijd hè, soms. Het is dan ook een hele uitkomst dat ze voortaan in veel winkels de cadeautjes inpakken. De wijnhandelaren zijn echter niet zo van het inpakken. Dat zal je dus zelf even moeten doen. Wil je het jezelf zo makkelijk mogelijk maken lees dan vooral door.

De wijnzak

Wat zeg je nu toch? Ja de wijnzak! Super handig wanneer je een fles wijn onder de Kerstboom wil leggen zonder veel extra moeite te hoeven doen voor een geschikte kerstcadeauverpakking. Want het is easy as 1,2,3. Je kiest een leuke wijnzak uit, koopt een mooie fles wijn, doet de fles wijn in de zak, en klaar is kees! En nu waren jullie er vast niet van op de hoogte dat er ook nog een heleboel verschillende soorten en maten wijnzakken zijn. Hier een aantal voorbeeldjes:

251038 wijnverpakking wijnverpakkingen flesverpakking, Kerstcadeauverkpakking 251060 wijnverpakking wijnverpakkingen flesverpakking, Kerstcadeauverpakking 253001 wijnverpakking wijnverpakkingen flesverpakking, Kerstcadeauverpakking

Morgen weer een nieuw adventskalender artikel! Het aftellen is begonnen.. It’s beginning to look a lot like Christmas.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.