Wijn aan Gort vanavond over verkooptrucs van wijn…

Ilja Gort - Wijn aan GortHet tweede seizoen van Wijn aan Gort is toe aan de derde aflevering, die vanavond uitgezonden zal worden.  Ilja Gort is de bekende Nederlandse wijnboer in de Bordeaux (la Tulipe). Iedere dinsdagavond heeft hij een leuk en goed informatief programma over wijn bij Omroep Max. Deze week gaat het over verkooptrucs van wijn.

 

Wijn aan Gort – Verkooptrucs

Een goede, lekkere wijn kopen, is niet altijd even gemakkelijk. Je hebt keus uit vele soorten wijn en afgaand op een leuk verhaaltje op het etiket of het verhaal van de verkoper, moet je er maar op vertrouwen dat je inderdaad een lekker flesje hebt. In deze aflevering van Wijn aan Gort onthult Ilja Gort de geheimen van de wijnhandel en legt uit hoe je wél een goede wijn kunt kopen. Simpele marketingtrucs (zware fles, handtekening, aantrekkelijke plaatjes) zorgen ervoor dat wijnen de winkel uit vliegen en in de uitzending zul je ook zien dat zelfs Fransen in deze trucs trappen, maar na de aflevering van vanavond laat jij je niet meer flessen.

Wij van Wijnbloggers zijn al een beetje fan van hem geworden. Hij weet Wijn goed te promoten bij de gemiddelde Hollander en daar zijn wij weer blij om. En alle middelen heiligen het doel toch? De inzet van Ilja Gort om Jan de Hollander enig begrip van Wijn bij te brengen dus ook!

De volgende uitzending van Wijn aan Gort is te zien op dinsdag 19 november 2013 om 20:27 op Nederland 2. De herhaling van deze uitzending is te zien op woensdag 20 november 2013 om 15:26 uur, eveneens op Nederland 2.

Kijken dus!

Wijn aan Gort gemist?

Heb je de eerste en tweede aflevering van Wijn aan Gort gemist? De eerste twee afleveringen zie je hieronder…

Aflevering 1 – Wijn aan Gort over Rosé

Aflevering 2 – Wijn aan Gort over Beaujolais

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.