Whiskydating in Utrecht voor hoogopgeleide singles

Utrecht- Zaterdagavond 2 november treffen 14 hoogopgeleide alleenstaande whiskyliefhebbers elkaar in een sfeervolle, informele ambiance in Utrecht. Onder begeleiding van een whiskydeskundige krijgen de aanwezige singles de gelegenheid om diverse nieuwe whisky’s en elkaar te leren kennen.

Gedeelde passie

Erik de Vries en Gwen Jansen zijn de initiatiefnemers van deze whiskydating avond en zelf ook single whiskyliefhebbers. Zij vinden hun opmerkelijke initiatief heel vanzelfsprekend: “In tegenstelling tot het merendeel van de huidige (online) initiatieven voor singles is hier sprake van een duidelijk gedeelde passie, namelijk de passie voor de whisky. Whiskyliefhebbers staan er om bekend dat ze de beleving en liefde voor whisky graag uitgebreid met elkaar delen. Daarom zijn er in ons land ook relatief veel whiskyfestivals, whiskyblogs, whiskyclubs en whiskyproeverijen. Alleen een speciale whiskydating avond ontbrak er nog aan. We waren eigenlijk stomverbaasd dat dit er nog niet was. Toen we het idee gekscherend voorlegden aan enkele bekenden, was hun reactie heel positief en kwamen de eerste aanmeldingen al snel binnen. Het is natuurlijk ook gewoon een leuke manier om op een ongedwongen wijze met elkaar in contact te komen. Je kunt er hierbij zeker van zijn dat er voldoende gespreksstof is voor een leuke avond. Over whisky raakt een whiskyliefhebber nou eenmaal niet snel uitgepraat.”

1236296_515347911886843_983231306_n

Gasten

Op Facebook is een speciale Whiskydating pagina aangemaakt met meer informatie over het evenement. Belangstellenden kunnen zich melden via whiskydating@gmail.com en krijgen nadere informatie toegestuurd. Kosten voor deelname bedragen €30-, per persoon. Er is plaats voor 14 personen met een gelijke verdeling tussen mannen en vrouwen. De leeftijd ligt tussen de 33 en 56 jaar. Deze eerste sessie is gericht op de whiskyliefhebber die net de ontdekkingsreis in whiskyland is gestart. Bij voldoende belangstelling komt er een vervolg voor de meer gevorderde whiskykenner.

-Einde persbericht-

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.