Wat is er op het gebied van wijn vergelijk websites? Wij zochten het voor u uit!

signpost1_thumb_500x333

Website hier website daar, websites overal. We kunnen door de bomen het bos echt niet meer zien. Op het gebied van wijnen en het aanschaffen daarvan zijn er een aantal sites die pretenderen ons een plezier te doen met het op een rijtje zetten van importeurs etc. Maar zelfs dan kom ikzelf af en toe echt geen steek verder. En wie zegt dat de zogenaamde aanbieding een aanbieding is? Laten we uitgaan van het goede van de mens, maar zelf dan is het misschien handig om even wat wijn vergelijkingssite met elkaar te vergelijken. Kijk daar gaan we al vergelijken, vergelijken. Volgen jullie me nog? Met een mini veldonderzoekje ga ik eens even het een en het ander op een rijtje zetten. Dit artikel moet uiteindelijk een oplossing bieden aan het bomen en het bos probleem. Want ik heb daar namelijk stiekem al een oplossing voor gevonden. Nieuwsgierig? Lees dan maar eens heel snel verder.. 

De wijn zoek-en vergelijkingssites

Laten we eens kijken hoe we handig wijnen kunnen bekijken, vergelijken en aanschaffen. Als daar überhaupt al iets heel handigs voor bestaan. Gewoon even een klein testje.

1.
www.wijnenwijn.nl
Oke, no offence. Maar het feit dat ik een site raadpleeg wil zeggen dat ik hulp nodig heb. Anders had ik mijn fles wijn al lang ontkurkt en wel op tafel staan. Ik wil weten waar ik welke wijn kan vinden, en het liefst suggesties. Helaas de site geeft geen steuntje in de rug en biedt voor mij persoonlijk niet zoveel houvast. Sorry, niet echt een succes. Misschien wel als je gericht gaat zoeken. Maar daar kwam ik niet voor.

2. www.kieskeurig.nl/wijnen
Oke, dit komt eerlijk gezegd al dichterbij mijn doel allen ik mis nog steeds dat stukje houvast naar waar ik op zoek ben. Ik zie nu al plaatjes en suggesties, maar nog steeds too much. Teveel van het goede. Weer dat stukje door de bomen het bos niet meer zien idee.
Man-choosing-red-or-white
3. www.prijsvergelijk.nl
Over het algemeen voldoet deze site al meer aan wat ik zoek in een prijs en vergelijksite voor wijnen. Ik vind de site alleen niet goed vormgegeven en onoverzichtelijk en dat belemmerd mij in het vinden naar waar ik op zoek ben.

4. www.yenom.nl
Deze site vergelijkt alle supermarkt aanbiedingen. Redelijk handig dat daar een overzichtje voor is, maar dit zou je ook gewoon in de winkel kunnen zien en aanschaffen. Het is voor mij een beetje overbodige informatie, plus je kunt de wijnen niet aanschaffen via de site. Toch wel handig als je toch al bezig bent.

Dé oplossing: 24wijn.com grootste aanbod beste prijs

Zoals je nu wel aanvoelt is het gewoon nog steeds lastig om een goed overzicht te hebben van wat er nou allemaal aangeboden wordt. Dat wil niet zeggen dat de informatie die je zoekt er niet is, maar deze is slechts lastig te vinden. En is dat nou juist waar 24wijn.com je in tegemoet komt. Deze site kwam voor mij als winnaar uit de test. De site is zeer gebruikersvriendelijk ingedeeld, zelfs mijn opa van 85 zou zichzelf nog wegwijs kunnen maken op de site. Het idee is simpel: online wijn kopen, door middel van een groot aanbod van winkels dat hier is samengebracht. En met een groot aanbod bedoel ik ruim 8000 wijnen! Ze zijn daarmee de grootste wijnvergelijksite van Nederland.

Je hoeft zelf niet meer uren te speuren naar aanbieders. Nee nee, dat is al allemaal voor je geregeld. Je kunt zelfs filteren op land of op druifsoort en er wordt vanzelf gekeken waar deze wijnen te verkrijgen zijn en tegen welke prijs. Ik vind het echt handig. En o ja, er zijn dus zelfs aanbiedingen te vinden. En die aanbiedingen worden elke dag bijgewerkt.

Ik zou zeggen ga eens een kijkje nemen en ervaar zelf hoe gemakkelijk het aanschaffen van een passende wijn eigenlijk kan zijn. Bijna al het denkwerk is al voor je gedaan, je hoeft alleen de fles zelf nog maar op te drinken. Gelukkig maar. Santé.

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.