Voorjaarsproeverij(en) Joost & Joost

Joost & Joost_Cheers
Wie: Joost & Joost
Joost & Joost, oom en neef, zijn hun wijnbedrijf gestart uit en gedeelde passie voor wijn & eten. Zij focussen zich nu het importeren en verkopen van unieke kwaliteitswijnen. Joost & Joost gelooft dat wijn meer is dan wat in je glas zit, het is een verhaal, een ervaring. Die ervaring delen zij graag door het geven van proeverijen waar je in ontspannen sfeer zelf kunt proeven wat je lekker vindt. Joost & Joost is eigenwijs, informeel en voor iedereen!

Wat: voorjaarsproeverij(en) Joost & Joost
Op de proeftafel een stuk of 25 sprankelende, spetterende voorjaars en zomerwijnen. Nieuwe jaargangen van de bekende Joost & Joost wijnhuizen zoals Bamberger, Villa Dria, Sallier de la Tour en natuurlijk nieuwe ontdekkingen! Zo hebben we prachtige wijnen uit Veneto van het huis Villabella, fantastische zuivere prosecco’s strak wit uit Oostenrijk!

Zoals altijd houden we het losjes; zelf inschenken, een ontspannen sfeer, niks moet, vragen mag altijd!

Wanneer/waar:
18 april 2015, 15:00-18:00 (Utrecht, Restaurant Meneer Buscourr, Lange Nieuwstraat 62)

25 april 2015, 15:00-18:00 (Amsterdam, Galerie Tiller, 1e Jacob van Campenstraat 1)


Entree:
€10,- Bij bestelling vanaf een doos krijg je een mooie fles wijn ter waarde van €10.

logo JJ nieuw kopie klein

 

Over Joost&Joost

Het begon in 2009 met 1 pallet wijn die geimporteerd werd via een bevriende wijnmaker. Er bleek veel vraag te zijn voor deze wijn onder vrienden en familie. Het pallet was binnen een paar dagen verkocht. Na het eerste pallet wisten mensen Joost te vinden; ‘gegarandeerd goede wijn’. Al snel kwam het idee om hier meer mee te doen. De interesse in wijn deelden wij en zodoende kwam het idee om hier samen een bedrijf van te maken En zo geschiedde, begin 2012 was Joost & Joost officieel geboren!

Maar, wie zijn wij eigenlijk?

Joost & Joost zijn oom en neef. Wanneer je dezelfde naam draagt in een kleine familie, dan trekt dat automatisch aan, het maakt je nieuwsgierig naar de andere Joost. Je houdt elkaar wat meer in de gaten, is het wel een echte “Joost” vraag je je af!? Bij de eerste biertjes in de kroeg weet je snel of de klik er ook echt is en later is wijn en spijs een mooie basis voor vriendschap geworden. En meer dan dat, de gedeelde passie voor Wine & Food heeft geleid tot het familiebedrijf Joost & Joost.

– See more at: http://www.joostenjoost.nl/over_ons#sthash.s2iz3YbK.dpuf

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.