Vintake, de juiste wijn, op de juiste plaats, voor de juiste prijs!

Wat een geweldig bedrijf met een enorme dosis passie en toewijding! Ik kreeg kippenvel (en zin in een heerlijke wijn, maar dat ter zijde) na het kijken van dit fantastisch goed gemaakte bedrijfsfilmpje. Gegarandeerd de leukste 2.20 minuten van de dag! 

Vintake, de juiste wijn, op de juiste plaats, voor de juiste prijs!

Wijn, de mooiste drank op aarde…en toch drinken de meeste Nederlanders mindere kwaliteit. Dat is zonde, want je hoeft er geen verstand van te hebben om betere wijnen te drinken, je moet gewoon de juiste mensen kennen…

Wij zijn Freek & Olaf. Zie ons als jouw persoonlijke sommelier en wijnadviseur. Wij doen het moeilijke werk, zodat jij thuis, voor de juiste prijs de lekkerste wijnen kan drinken.cropped-Vintake-Bottle-Smash-21

Hoe wij dat doen? Wij doen niet zo duur, we hebben geen luxe kantoor en we rijden niet in een Jaguar. Allemaal zodat jouw budget aan de wijn besteed wordt. Met onze jarenlange ervaring vanuit de gastronomie benaderen wij de vraag vanuit klantgerichtheid, en niet vanuit een handelsperspectief. We zijn bekend met de eenvoudige wijnen, en de meest zeldzame. Soms kost een fles 7 euro, soms 700, maar elke wijn die wij aanraden baseren we op jouw smaak, jouw gewoontes en jouw budget.

We proeven ons rot. We slurpen, we spugen en we vergelijken, net zolang totdat we totaal overtuigd zijn en de perfecte wijn voor jou geselecteerd hebben. Wij gaan heel ver, maar het gaat maar om één ding, dat is dat jij geniet van de allerlekkerste wijn. En wij wensen iedereen betere wijn toe, voor elke gelegenheid!

Vintake, de juiste wijn, op de juiste plaats, voor de juiste prijs!

logo vintake 2015 (2)

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.