VINO hét nieuwe wijnprogramma van RTL

Hoera! Televisie over wijn
Wijnproeverijen, wijncursussen, wijnblogs, wijntijdschriften, wijnwinkels, wijnbeurzen en ga zo nog maar even door. Hier wil ik mee aangeven dat de wijnwereld een wijd scala aan communicatiemiddelen heeft en daar zeer goed in vertegenwoordigd is. Maar een wijnprogramma? Mm, dat klinkt iets minder bekend en voor de hand liggend en daarom kom ik met het heugelijke nieuws dat ook ‘wijn tv programma’ kan worden toegevoegd aan het rijtje. Het visuele plaatje maakt de wijnwereld een stuk toegankelijker en levendiger. Daar willen jullie vast wat meer over weten..

vino

 VINO
RTL is afgelopen zaterdag begonnen met een nieuw programma over wijn     genaamd: VINO. Pakkende naam al zeg ik het zelf, het dekt de hele lading! Soms hoeft het leven niet zo moeilijk te zijn. Iedere zaterdagmiddag om 14:00 verblijdt RTL ons dus met televisie over wijn. Presentatrice Wytske Kenemans neemt ons wekelijks mee naar alles wat met wijn te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan mooie wijnwinkels, wijnleveranciers, delicatesse zaken en restaurants. Daarnaast is VINO een informatief programma met wekelijks informatie en tips over wijn!

Geluksmomentje
Ik vind dit dus leuk, en ik word hier intens vrolijk van. Het ligt er misschien aan dat ik televisie kijken in het weekend dan ook associeer met familie gezelligheid. De weekenden die ik thuis bij mijn ouders spendeer staan dan ook garant voor een lekker ouderwets middagje eigen huis en tuin kijken, of: Rob’s grote tuinverbouwing en niet te vergeten life 4 you op de zondag. Willen we het echt té gek maken dan voeg ik hier Campinglife aan toe. Niet echt mijn smaak qua onderwerp (meer voor 50+, sorry mam) maar het hoort erbij en het moet gewoon. Het is deel geworden van mij. En daar ga ik VINO maar eens aan toevoegen denk ik. Daar krijg ik ook zo’n gezellig weekend tv gevoel van.

Dus allemaal voor de buis zaterdagmiddag om 14:00 en zet je televisie op RTL4. Zaterdag 11 april is de tweede aflevering van VINO.

3 Reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.