Interactieve video brengt wijnadviseur thuis

wijnadviseur thuis“Live” advies van een wijnadviseur of sommelier bij het online kopen van wijn. Dat is wat de klant op de wijnwebsite www.wijnkopenmetadvies.nl krijgt. Verpakt in mooie videobeelden komt het advies binnen zoals in een echte wijnwinkel. Slimme knoppen in de video zorgen er voor dat de klant snel en doelgericht tot zijn keus komt. Het resultaat is een wijnwebshop waarin de gemakken van het online winkelen handig gecombineerd zijn met de pluspunten van de traditionele winkel.

Interactieve video

De techniek waar deze webshop gebruik van maakt heet interactieve video. “Dit is een techniek die het mogelijk maakt om te navigeren in een video zoals je gewend bent bij normale websites”, aldus Jurgen van Teeffelen, een van de bedenkers van de wijnsite.  “Video is een uitstekend communicatiemiddel maar momenteel nog heel statisch. Met interactieve knoppen kan je de kijker beter betrekken en zelf laten beslissen welke informatie hij wil zien”.

De wijnadviseur in huis

Door middel van de knoppen in de video kan de klant in de wijnwebwinkel snel tot zijn keus komen.  “Er ontstaat eigenlijk een soort vraag-en-antwoordspelletje met de verkoper, op een manier zoals je die vroeger had als je wijn ging kopen bij de slijter”.  Dit is ook de gedachte achter wijnkopenmetadvies.nl.  “Er zijn momenteel zoveel wijnshops op het internet, je ziet door de bomen het bos niet meer.  Dat kan heel frustrerend zijn.  Wijnkopenmetadvies.nl geeft het advies zoals je dat in een gespecialiseerde wijnwinkel krijgt, maar wel vanuit je luie stoel”, aldus van Teeffelen.

Europees Champagne-Ambassadeur

Onafhankelijke wijnexperts geven het advies op wijnkopenmetadvies.nl.  De wijnadviseur die momenteel de klant begeleidt naar zijn gewenste keus en informatie geeft over de wijnen op de site is Niek Beute. Beute is Europees Champagne-Ambassadeur, topgastronoom en sommelier.  En iemand die heel meeslepend en gepassioneerd kan vertellen over wijn zoals te zien is op wijnkopenmetadvies.nl.

– persbericht –

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.