Verrukkelijk Vechtdal – Hardenberg Proeft! 3 & 4 oktober

6e EDITIE HARDENBERG PROEFT! 3 & 4 OKTOBER

Fiets ook mee met de Pink Ribbon fietstocht 3 oktober

Op zaterdag 3 en 4 oktober wordt De Markt in Hardenberg omgetoverd tot een culinair middelpunt met terrasjes en pagode tenten waar je unieke en authentieke producten kan proeven van de kaasboer, de bakker, streekproductenwinkel, lokale wijnboeren en horeca uit de omgeving. Iedereen met een passie voor eten, drinken kan in een sfeervolle entourage twee middagen lang komen proeven en genieten van al het culinaire uit de regio Hardenberg. Maar proef ook nazomers Bokbier en luister naar de Muppet Stuff en Jord Brinkhuis die voor de muzikale omlijsting zorgen.

Lekker hoor!

Van Pompoen tot Bokbier en wijn
Helemaal passend bij de nazomer is de pompoen, in dit thema wordt het smaakfestival gehouden. Ook het Bokbier doet weer zijn intrede, een mooie smaakmaker van het festival. Bij elke tent wordt wijn geserveerd, zodat een passende wijn bij het gerecht kan worden gedronken. Bij de ondernemers kan geproefd worden voor 1 tot maximaal2 muntjes per gerechtje. Voor de kinderen is er een springkussen en uiteraard ook diverse hapjes, muzikale ondersteuning zaterdag door Muppet Stuff en zondag door Jord Brinkhuis. Hardenberg Proeft! wordt gehouden op zaterdag 3 oktober van 13.00-17.00 uur en zondag 4 oktober van 14.00-18.00 uur.

Mede mogelijk gemaakt door…
Hardenberg Proeft! verbindt – na de succesvolle editie van 2014 – vele culinaire ondernemers uit de regio Hardenberg. Zij laten gasten uit de wijde omgeving van Hardenberg met culinair Hardenberg in de breedste zin van het woord. Zowel producenten van streekproducten, als restaurants en eetcafés, slijterijen, wijn- en kaasboeren en de Streekproductenwinkel doen mee aan dit festijn. Enkele nieuwe deelnemers van dit jaar: ‘De Uitdaging’,
’De Rheezer Kamer’, ‘Culinien’, ‘Limburgia’ en ’’t Klepperhuus’, ‘Gall&Gall’ en ‘De Kamer’. Sponsor Stichting Centrum Management Hardenberg: de middenstand van Hardenberg waardeert het evenement volop. Met dit jaar voor het eerst als hoofsponsor Bleeker& de Jong dealeroccasions & autobedrijf Juurlink. Hardenberg Proeft wordt van harte ondersteund door Stad Hardenberg Promotie. Hardenberg proeft ondersteunt ook dit jaar weer de Pink Ribbon fietstocht die 3 oktober voor de 5e keer plaatsvindt. Elke fietsende dame ontvangt een muntje om na het fietsen heerlijk uit te blazen en te genieten. Bekijk alle ins & outs op www.hardenbergproeft.nl of www.verrukkelijkvechtdal.nl.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.