Valentijnsdag cadeautjes voor de wijnliefhebber

wijn cadeaus valentijnsdagOver een kleine week is  het weer zo ver; Valentijnsdag. De dag dat romantisch Nederland verlangend naar de brievenbus kijkt in de hoop dat er een lieftallig kaartje door heen wordt gegooid of hoopt op een mooie bos bloemen, chocolade, een flesje champagne of een (spannend) pakje, wat door de postbode wordt afgeleverd. Allemaal afkomstig natuurlijk van een anonieme liefde of je partner, die op deze dag jullie liefde eens extra onder de aandacht wilt brengen.

De wijnliefhebber en Valentijnsdag

Buiten dat Valentijnsdag een uitermate geschikte dag is om een mooie fles wijn open te maken en samen met je geliefde op te drinken, zijn er tal van andere leuke cadeau’s die je kunt geven aan je wijnliefhebbende partner. Wij van Wijnbloggers gingen eens op zoek naar een aantal mooie, romantische wijnglazen die uitermate geschikt zijn voor Valentijnsdag.

wijn glas hartjes

Dit wijnglas is ontworpen door Santa Barbara Design Studio en is te bestellen via Amazon.com. Op de steel van het wijnglas zie je honderden rode kleine ‘rhinestones’ en het glas is met (hand) beschilderd met hartjes.

Te koop bij: Amazon.com à 37,75

 

 

 

 

wijnglas 2

Ook dit wijnglas is ontworpen door Santa Barbara Design Studio en wederom te bestellen bij Amazon.com. Ook dit wijnglas is weer handbeschilderd en voorzien van kleine, glitterende steentjes.

Te koop bij Amazon.com à $24.22

 

 

 

 

 

 

wijn glas 2 valentijnsdagDit vrolijk beschilderde wijnglas laat de liefde van het glas afspringen. De vrolijke hartjes zijn met de hand op het glas geschilderd. Het ontwerp is van PritzDesigns en de glazen zijn in een set van twee te bestellen via Etsy.com. Ook het is nog mogelijk om het wijnglas te personaliseren, waarschijnlijk wel tegen een meerprijs 😉

Te koop bij Etsy.com à €26,58

 

 

 

 

 

Wijnglas ValentijnsdagDit wijnglas is iets neutraler, zonder de felgekleurde hartjes. Ook heel goed zelf te maken natuurlijk! Als je het liever bestelt, dan is het te verkrijgen in twee verschillende formaten: 300 ml en 450 ml.

Te koop bij: lf-designs à 14.00 pond

 

 

 

Lolita Valentijsdag wijnglazenLast but not least, deze mooie wijnglazen. Ook weer gemaakt door Santa Barbara Design Studio, die werkelijk voor elke feestelijke gebeurtenis wel een mooi glas ontworpen heeft. En zoals al eerder geschreven, kun je hier prima inspiratie opdoen om het één en ander zelf te maken. Wijnglas, glasverf en schilderen maar 😉
Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.