Champagne proeven op Valentijnsdag

Valentijnsdag - Champagneproeverij & Japanse verleidingenOver twee weken is het weer zo ver; Valentijnsdag. De dag dat romantisch Nederland verlangend naar de brievenbus kijkt in de hoop dat er een berg kaarten van onbekende liefdes door heen gegooid wordt of hoopt op een mooie bos bloemen, chocolade of natuurlijk een flesje champagne… Op deze dag wordt er natuurlijk van alles georganiseerd in het teken van de liefde… Zo wordt er in het Okura Hotel in Amsterdam door Brouzje een Champagneproeverij georganiseerd. En niet zomaar een Champagneproeverij, want deze proeverij staat in het teken van Japanse verleidingen. Klinkt spannend! Wat houdt het in?

Champagneproeverij en Japanse verleidingen…

Op Valentijnsdag verzorgt Brouzje een speciale Brouzje Borrel – een open champagneproeverij – op hoog niveau. Op deze avond kun je vier verschillende champagnes proeven met passende hapjes. De champagnes worden toegelicht en er worden bijzondere weetjes verteld. Natuurlijk is er ook gelegenheid om vragen te stellen. Er zijn op deze manier al veel favoriete champagnes ontdekt.

Japanse verleidingen

Bij iedere Brouzje Borrel wordt er samenwerking gezocht met een gepassioneerd persoon. Deze keer is er gekozen voor de top in de Japanse Cuisine: Executive chef Masanori Tomikawa. Chef Tomikawa verheft Japanse gerechten tot kunst. Hij is hierdoor in bezit van een Michelinster. Hij gaat deze Brouzje Borrel voorzien van prachtig passende Japanse ‘verleidingen’. Het beloofd een zeer culinaire avond te worden.

Valentijnsdag - champagneproeverij -2Voor wie, plaats en tijd

Alle culinaire liefhebbers, die op informele wijze willen genieten van champagne en bijpassende hapjes, zijn welkom. De Brouzje Borrel is kleinschalig en er is plaats voor ongeveer 25 personen. Deze Brouzje Borrel  op Valentijnsdag vindt plaats in gastronomische vijf sterren hotel Okura in de intieme en exclusieve Wine Room aan de Ferdinand Bolstraat 333 in Amsterdam.

We ontvangen je hier graag vanaf 20.15 uur, de proeverij begint om 20.45 uur. En duurt tot ongeveer 22.30 uur. De kosten voor deze proeverij op Valentijnsdag zijn: 68,50 euro (zonder parkeerkaart van 12,00 euro)

Speciaal overnachtingsarrangement

Speciaal voor deze Brouzje Borrel is het mogelijk om een speciaal Valentijnsarrangement bij het Okura te boeken. Na de Brouzje Borrel kun je dan lekker blijven slapen in het Okura. Voor een kamer mét ontbijt is de totaalprijs voor één persoon € 225,- (normaal € 257,50) en voor twee personen € 245,- (normaal € 310,-)

Wil je dit boeken, bestel dan online je entreeticket mét een parkeerkaart. En stuur Brouzje of Okura een bericht dat je deze overnachting wil boeken. De overnachting wordt voor je gereserveerd en bij vertrek wordt dit arrangement door Okura in rekening gebracht.

Parkeren

We mogen een gereduceerde parkeerkaart aanbieden voor de Okura parkeerkelder voor € 12,-. Standaard uurprijs is € 4,- of voor 24-uur € 35,-.

Reserveren en aanmelden

Wil je je aanmelden en reserveren? Dan kan dat via deze link: http://www.brouzje.nl/valentijnsproeverij.
Wil je meer informatie over deze Valentijnsproeverij? Kijk dan hier of neem contact op met Brouzje.

WijnProeverij Valentijnsdag

 

Heb jij een leuke tip voor wijnproeverijen of andere wijnevenementen die we kunnen opnemen in onze Wijnagenda, laat het ons dan weten! (info@wijnbloggers.nl)

Kijk voor meer wijnproeverijen, wijndiners en andere wijnevenementen in februari en maart ook eens op onze Wijnevenementenpagina.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.