Update Wijn Top 20’s

In onze Rood Top 20 , Wit Top 10 en Rosé Top 5 staan de lekkerste wijnen die wij tot dusver geproefd hebben. In de wekelijkse update van de Wijn Top 20’s passen we onze ranglijsten aan met stijgers, dalers en nieuwe wijnen.

Het slechte nieuws van de week is dat we geen nieuwkomers in onze ranglijsten hebben. Het goede nieuws is dat we een flink aantal interessante tips hebben gekregen. Gedreven door het mooie weer betreft het vrijwel allemaal tips voor onze Wit top 10 en Rosé top 5. We hopen dat we de komende week een flink aantal van die wijnen kunnen proeven. Om er een paar te noemen:

Rosé: Extreme Gris (Languedoc), Buti Nages (Rhône), R cru classé (grote broer van onze #1, de Rimauresq), Domaine de l’Arjolle (Languedoc);

Wit: Dönhoff Riesling trocken, Equinoxe Viognier/Sauvignon blanc/Muscat, Taurn Falanghina, Zilavka Vrhunsko (uit Bosnië!), Angove Organic Chardonnay.

Pfff. Dat wordt een zware week, maar natuurlijk ook weer erg gezellig. En nu maar hopen dat het weer een beetje blijft meewerken!

Voor een volledig overzicht van de Wit Top 10 en de Rosé Top 5, zie de Wijn Top 20’s.

Heb jij suggesties voor de Wijn Top 20’s?

Natuurlijk ontvangen we ook graag jouw tips over lekkere rode, witte of rosé wijnen met een prijs tussen de 7 en 20 euro die een plaats verdienen in de ranglijsten. Je kunt je suggesties sturen naar info@wijnbloggers.nl of een persoonlijke wijnnotitie invullen met behulp van ons formulier.

De redactie

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.