Update Wijn Top 20’s: spaanse crianza’s!

Wijn Top 20 WijnbloggersIn onze Rood Top 20, Wit Top 10 en Rosé Top 10 staan de lekkerste wijnen die wij tot dusver geproefd hebben. In de wekelijkse update van de Wijn Top 20’s passen we onze ranglijsten aan met stijgers, dalers en nieuwe wijnen.

Zoals onze oplettende bezoekers wellicht al hebben opgemerkt is een deel van de redactie en daarmee een deel van ons proefpanel in Barcelona. We zijn tot nu toe bijzonder gecharmeerd van een aantal crianza’s die we hier hebben geproefd of eigenlijk gedronken. En het mooie is dat de wijnen uit de restaurants gewoon verkrijgbaar zijn bij de grote supermarkten en slijterijen. En nog mooier: na wat googlen zagen we dat de meesten ook verkrijgbaar zijn bij Spanjewijn.nl. De komende weken gaan we met ons panel zeker proeven: Pesquera Crianza 2009, Luis Canas Crianza 2009 en de Muga Rioja Crianza 2008. Allemaal prachtige Tempranillo blends met lekker rijp, zoetig fruit, zachte tannine en subtiel hout en vanille. We hebben er nou al weer zin in!

Voor een volledig overzicht van de Rood Top 20, Wit Top 10 en de Rosé Top 10, zie de Wijn Top 20’s.

Heb jij suggesties voor de Wijn Top 20’s?

Natuurlijk ontvangen we ook graag jouw tips over lekkere rode, witte of rosé wijnen met een prijs tussen de 7 en 20 euro die een plaats verdienen in de ranglijsten. Je kunt je suggesties sturen naar info@wijnbloggers.nl of een persoonlijke wijnnotitie invullen met behulp van ons formulier.

De redactie

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.