Twee leuke wijnproeverijen dit weekend

Wijnproeverijen overzicht - Wijnproeverijen Amsterdam, Wijnproeverijen Utrecht, Wijnproeverijen Breda, Wijnproeverijen Den HaagDit weekend zijn er twee leuke wijnproeverijen die volgens ons van Wijnbloggers zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Op het programma staat dit weekend: Festa del Vino in Alkmaar en de Zomerproeverij van de Vreemde Druif.

Festa del Vino

Liefhebbers van een goed glas wijn kunnen zondag 6 juli 2014 genieten in Alkmaar, want dan verandert de Paardenmarkt in Alkmaar in een sfeervol wijnparadijs. In een ambiance van het zoete leven maakt de bezoeker deze dag kennis met een groot aantal bijzondere wijnen en heerlijke bijpassende hapjes tijdens het Wijnfestival Festa del Vino.

Bezoekers van het wijnfestival Festa del Vino dompelen zich onder in ‘la dolce vita’ en worden getrakteerd op alle geneugten van het leven met wijn als centraal thema. Rondom gezellige zit- en loungegedeelten presenteren de betere wijnhuizen en delicatessenzaken uit de regio hun assortiment en delen met de gasten hun passie voor wijnen en culinair genieten. Met meer dan 200 wijnen uit de meeste uiteenlopende landen, krijg je alle kans om nieuwe wijnen en smaken te ontdekken.

Festa del Vino: Aanstaande zondag (6 juli 2014) van twee uur ’s middags tot tien uur ’s avonds op de Paardemarkt in Alkmaar. Vrij toegankelijk.

Zomerproeverij Vreemde Druif

Aanstaande zondag organiseert ook de Vreemde Druif haar zomerproeverij in Amsterdam. Tijdens deze wijnproeverij kun je kennismaken met wijnen van buiten de gebaande paden; unieke inheemse druivenrassen en wijnen uit verrassende gebieden. Wijnen uit India, Peru, Hongarije of Kroatië. Zomers wit en uiteraard ontbreekt ook rosé niet op deze zomerse proeverij.

Heb je zin om te komen, laat het dan even weten. Meld je aan via Facebook of stuur een berichtje om te laten weten dat je komt naar info@vreemdedruif.nl.

Zomerproeverij Vreemde Druif: Aanstaande zondag (6 juli 2014), inloop van 15.00 tot 18.00 uur bij Eat with Bravoure – Kinkerstraat 66a AmsterdamKosten? € 5 per persoon

Kijk voor meer leuke wijnproeverijen in onze Wijnproeverijen-Agenda! Deze vind je hier….

Wijnproeverijen gemist?

Hebben we wijnproeverijen, wijnevenementen, of wijnfeesteb gemist, stuur ons dan een leuk verslag of foto’s. Ontbreekt een leuk wijnevenement in het overzicht waarvan jij vindt dat het er absoluut in thuishoort, laat dat ons dan s.v.p. weten of meldt het evenement aan via info@wijnbloggers.nl.

Op de hoogte blijven van nieuws uit de wijnwereld, lekkere wijnen en leuke wijnproeverijen, volg Wijnbloggers ook op Facebook of Twitter!

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.