Torres wederom uitgeroepen tot het wijnmerk 2014

Wijnhuis TorresVIERMAAL SCHEEPSRECHT! DRINKS INTERNATIONAL ROEPT TORRES UIT TOT HET MEEST GEWAARDEERDE WIJNMERK VAN 2014

Voor het vierde jaar op rij heeft Drinks International, het gerenommeerde Britse drankenmagazine, de global top 50 van meest gewaardeerde wijnmerken samengesteld. De vakjury kijkt hierbij door de bril van de consument en maakt een selectie van merken die toegankelijk zijn voor een breder publiek. In drie eerdere edities van het magazine stond Wijnhuis Torres op de tweede plek. In 2014 voeren ze de lijst, met verve, aan.

De vakjury, bestaande uit ‘masters of wine’, sommeliers, wijnboeren, wijnjournalisten, retailers en analytici kent Torres deze eerste positie toe door de constant hoge kwaliteit, duurzame innovaties, het creëren van relevante wijnen voor een breed publiek en het typische eigen karakter.

Miguel Torres JR: ’We live to keep our promises to those who trust us when choosing a wine.’.

Als pionier in duurzaamheid wist Wijnhuis Torres al eerder vooraanstaande prijzen in de wacht te slepen. De meest recente zijn in 2013 de Environmental Award of the Year voor Bodegas Torres en de Green Launch Award voor de ecologische ‘Habitat’.

Met de nummer één positie in het vooraanstaande Britse magazine laat Torres zien dat er niet wordt stilgezeten. Het constant innoveren en introduceren van wijnen die tegemoet komen aan de wensen van de consument staan bovenaan de prioriteitenlijst van het wijnhuis. Het feit dat de consument en de vakjury dit erkennen, is een bekroning op het harde werk van de gepassioneerde wijnmakers en het bewijs dat duurzaamheid en succes wel degelijk samengaat.

– persbericht –

Afgelopen week nog meer op Wijnbloggers.nl

Rode wijn fruitaroma’s in een infographic
ProWein 2014: Ook Pays d’Oc IGP wijnproducenten aanwezig
Mandela’s presenteren hun wijn in Nederland
2000 jaar oude wijngaard opgegraven in Cambridge
Wijn remt groei longkankercellen

Op de hoogte blijven van nieuws uit de wijnwereld, lekkere wijnen en leuke wijnproeverijen, volg Wijnbloggers ook op Facebook of Twitter!

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.