Torres Natureo; alcoholarme wijn

Wijnhuis Torres Een groots familiediner aan de andere kant van het land, wie rijdt er naar huis? Het borrel-, receptie- en dinerseizoen staat weer voor de deur! Een mooie gelegenheid voor wijnhuis Torres om een vernieuwende wijntrilogie te presenteren; de Torres Natureo in wit, rosé en rood. Deze wijn bevat verrassend veel smaak, terwijl het alcoholpercentage en caloriegehalte juist heel laag is. Met andere woorden; de ideale wijn om het kerstdiner calorie wise in balans te houden of wanneer je liever wat minder alcohol drinkt.

Torres Natureo is een alcoholarme wijn met maar 0,5% alcohol en de helft minder calorieën. Het kan wel degelijk; wijn maken waar bijna geen alcohol in zit, maar wel met de bite van echte wijn. Met deze wijn komt Torres de stijgende vraag onder wijnliefhebbers naar een alcohol- en caloriearme kwaliteitswijn tegemoet.
Torres Natureo wordt gemaakt van vroeg geplukte druiven die korte en koele vergisting ondergaan, waarbij een minimale hoeveelheid alcohol vrij komt en het restsuiker in de wijn overblijft. En als gevolg van de vroege oogst heeft de wijn een goede zuurgraad die de wijn in balans brengt.

Een alcohol- en caloriearme Torres wijn voor de feestdagen!

torres natureoDe Torres wijntrilogie bestaat uit:

Torres Natureo Wit
Voor de Natureo hebben de wijnmakers van Torres de typische mediterrane druif moscatel de alejandria gebruikt. Een veelzijdig ras, want het leent zich zowel als tafeldruif als voor
de productie van droge en zoete wijnen. Het handelsmerk van deze druif is zijn intense aromatische karakter die in de smaak van de Natureo duidelijk tot uiting komt.
Helder bleekgeel van kleur. Zijn naar bloemen ruikende geur is rijk en uitbundig, met impressies van peer, perzik en citrusvruchten. Mild restzoet wordt subtiel in balans gebracht
door frisse zuren. Dit elegante karakter maakt de Natureo wit een geschikt opwekkend aperitief en begeleider van lichte visrechten, schaal- en schelpdieren en rijstgerechten.

torres natureoTorres Natureo Rosé
Torres Natureo rosé is een heerlijke, smaakvolle, half droge alcoholarme rosé wijn, gemaakt van de
cabernet sauvignon en de syrah druif. De wijn heeft een intense fruitige afdronk en herkenbare tonen van kersen, bramen en blauwe bessen.

Torres Natureo Rood
Torres Natureo rood is een echte Spaanse rode alcoholarme wijn, gemaakt van de beste syrah druiven. De wijn heeft een prachtige kersenkleur en met aroma’s van granaatappel, rode bessen en een vleugje vanille is de smaak vol, zuiver Torres natureo rooden mooi in balans met zachte tannine en delicatezuurgraad. Torres Natureo rood is een perfecte begeleider van pasta’s, rood vlees of wildgerechten.

Wijnhuis Torres

Torres is een familiebedrijf met een rijke ervaring in wijnproductie. Het huis is al jaren vooruitstrevend op het gebied van ecologische wijnbouw en bekijkt de toekomst vanuit een intercontinentaal perspectief.
De, sinds 1883, gerenommeerde wijnmakers bevinden zich momenteel in drie landen; Spanje, Chili en de Verenigde Staten waar ze met passie en liefde de mooiste wijnen van eigen druiven en druifsoorten creëren. Tegelijkertijd maakt de familie Torres zich sterk voor een duurzame toekomst. Ze gebruikt al 25 jaar geen chemische middelen om insecten en onkruid te bestrijden en zet zich in voor CO2 footprint reductie door te investeren in zonne-energie en hybride vervoersmiddelen in te zetten.

1 Reactie

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.