Tapas & karakteristieke wijnen in een historische omgeving

Mediterrane tapas & karakteristieke wijnen in de Oude Haven, Rotterdam. Restaurant Puerto tapas y vino opent haar deuren.Nieuw restaurant opent deuren in de Oude Haven

De Oude Haven, een bekend uitgaansgebied in Rotterdam, mag zich een restaurant rijker rekenen met de komst van tapas restaurant Puerto tapas y vino. Geopend vanwege een grote voorliefde voor mediterraan eten; Puerto is dé gelegenheid bij uitstek voor een kwalitatief hoogstaand en betaalbaar avondje uit. Geniet van onvervalste mediterrane gerechten en karakteristieke wijnen in de oudste haven van Rotterdam.

¡Muy bien!

Tapas zijn onlosmakelijk verbonden met een culinaire manier van leven en zijn ook ver buiten de mediterrane grenzen bekend en geliefd. Eigenaar Paul Lap vertelt: “Bij Puerto streven wij er naar om  iedereen kennis te laten maken met de mediterrane levensstijl. Wij serveren originele en klassieke gerechten met mooie wijnen.”  De tapas van Puerto worden met veel aandacht klaargemaakt. Krokant gebakken varkensrug gemarineerd in zoete sherry, octopus met gestoofde peer of patatas bravas. Alle tapas worden vers bereid, met liefde voor het eindproduct. Puerto is geopend voor zowel lunch als diner. Op maandag en dinsdag is het zelfs mogelijk om onbeperkt tapas te eten. Een selectie van de chef in de vorm van acht bijzondere tapas worden onbeperkt aangeboden voor slechts € 17,50.

De Oude Haven in Rotterdam

De Oude Haven Rotterdam is ontstaan rond het jaar 1350 en kent een lange historie. Tegenwoordig is het een uitgaansgebied bij uitstek, door het uitgebreide horeca-aanbod, de pittoreske sfeer en de centrale ligging. Aan de kade huist tapas restaurant Puerto tapas y vino. Bij Puerto kun je in een sfeervolle en moderne ambiance borrelen, genieten van karakteristieke wijnen of uitgebreid dineren. 

Praktische informatie

Restaurant Puerto tapas y vino
Haringvliet 635-637
3011 ZP Rotterdam
010 414 88 35
info@puertorotterdam.nl

Openingstijden
Zondag t/m donderdag: 11.00 – 01.00 uur (keuken sluit  om 22.00 uur)
Vrijdag en zaterdag: 11.00 – 02.00 uur (keuken sluit om 23.00 uur)

– persbericht –

Deze week nog meer op Wijnbloggers.nl

Topwijnen om met Sinterklaas cadeau te geven…
Wijn aan Gort vanavond over Bourgogne vs Bordeaux
3700 jaar oude wijnkelder gevonden in Israël
Wijn app VinoCellar, een aanrader of niet?
Weer accijnsverhoging op wijn in 2014?
Proeven met Herman den Blijker

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.