Sylvain Naulin nieuwe algemeen directeur InterLoire

10 mei 2016 – InterLoire, de interprofessionele organisatie van wijnproducenten in de Loire, heeft een nieuwe algemeen directeur aangesteld. Sylvain Naulin zal per 6 juni a.s. het managementteam van InterLoire voorzitter Gérard Vinet gaan aanvoeren.

Sylvain Naulin, LoireNaulin werd opgeleid aan Bordeaux Sciences Agro (technische landbouwschool), waarna hij verschillende functies in de wijnindustrie bekleedde. Zo werkte hij onder andere voor het Franse Ministerie van Landbouw en was hij gedurende zeven jaar plaatsvervangend secretaris-generaal van het Comité Européen des Entreprises Vin in Brussel.

Over InterLoire
InterLoire (Interprofession des Vins du Val de Loire) is de derde interprofessionele organisatie van AOC producerende wijnmakers in Frankrijk en omvat de gebieden Pays Nantais, Anjou, Saumur en Touraine in de Loire vallei. InterLoire vertegenwoordigt 50 appellations en dénominations verspreid over een totaal van 41 000 ha. De organisatie vertegenwoordigt 270 wijnproducenten, 190 wijnhandelaren en 13 coöperaties die gezamenlijk gemiddeld 2 000 000 hl per jaar op de markt brengen.

interloire

-Persbericht- 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.