Sterwijnenthuis en DiningCity gaan samenwerken

Sterwijnenthuis - samenwerking diningcityWijnwebshop Sterwijnenthuis.nl uit ’s-Hertogenbosch en DiningCity, organisator van de Restaurant Week en Dining with the Stars gaan in 2013 samenwerken.

Dick Kremers van Sterwijnenthuis.nl: “Wij zijn erg blij met deze samenwerking omdat wij natuurlijk veel gezamenlijke klanten hebben die van lekker eten en bijpassende mooie wijnen houden. Dit maakt beide formules sterker en biedt onze gezamenlijke klanten veel voordelen. Afgelopen jaren hebben zowel DiningCity als Sterwijnenthuis  bewezen een vaste plek veroverd te hebben met hun vernieuwende concept.  Daarnaast zien steeds meer marktpartijen, zoals restaurants, importeurs, en media dat wij een serieuze partij zijn die een toegevoegde waarde hebben in de wijnbranche.“

Beide partijen gaan het komende jaar samenwerken door o.a. elkaars klanten diverse online voordelen te bieden. Zoals de mogelijkheid tot vroeg boeken in De Restaurant Week en  het aanbieden van speciale exclusieve proefdozen na afloop van de Restaurant Weken. Verdere gezamenlijke acties zijn in voorbereiding. Zowel DiningCity als Sterwijnenthuis zijn er van overtuigd dat deze samenwerking de noodlijdende horeca positief kan helpen om klanten over de streep te trekken wat vaker een restaurant te bezoeken in deze recessie.

Over DiningCity

DiningCity is de organisator van Dining with the Stars en De Restaurant Week, sinds 2007 uitgegroeid tot het meest toonaangevende restaurant evenement van Nederland met maar liefst 150.000 reserveringen!
De Restaurant Week vindt dit jaar plaats van vrijdag 1 t/m zondag 10 maart 2013, dat betekent 10 dagen lang heerlijk eten voor een voordelige prijs!

Over Sterwijnenthuis.nl 

Sterwijnenthuis.nl is de eerste wijnwebshop in Nederland die alleen wijnen van sterrenrestaurants verkoopt. De webshop maakt inzichtelijk in welke toprestaurants de door sommeliers uitgezochte wijnen worden geschonken. Sterwijnenthuis.nl  is gestart in het voorjaar van 2011. Er staan zo’n 275 wijnen op de website, van ongeveer zestig sterrenrestaurants. Sterwijnenthuis.nl is gevestigd in        ‘s-Hertogenbosch.

– persbericht – 

Deze week nog meer op Wijnbloggers.nl:

Wijn app Wijnshaker 2013
Waar koop je wijn?
Georgische wijn mag (misschien) weer in Rusland
Welke wijnproeverijen zijn er dit weekend?
Bourgogne en Champagne niet op Werelderfgoedlijst UNESCO
Italiaanse wijncursussen in Amersfoort
Chinese wijn consument bang voor nep wijn

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.