Spaanse wijnproeverij op Landgoed Duin & Kruidberg bij Haarlem

Op 3 november a.s. organiseren het Spanje-magazine España & más en Landgoed Duin & Kruidberg een grote Spaanse wijnproeverij. Twaalf importeurs van bijzondere Spaanse wijnen ontkurken meer dan 100 verschillende flessen. Hun mooiste tintos, blancos, rosados en cavas komen uit alle regio’s van Spanje. Natuurlijk zijn daar prachtige wijnen bij uit de Rías Baixas, Rueda en Rioja, maar je kunt ook bijzondere wijnen proeven uit Mallorca, Granada en Baskenland. Bovendien maakt chef-kok Alain Alders van De vrienden van Jacob (één Michelinster) Spaanse hapjes en geeft culinair journalist Onno Kleyn een lezing over de Spaanse wijn en gastronomie. Om de smaakpapillen nog verder te verwennen is er ook een proeverij van Spaanse ham en olijfolie.

Tickets en tijden wijnproeverij

De proeverij is op zondag 3 november van 14.00 tot 18.00 uur. De lezing van Onno Kleyn start om 15.00 uur en duurt ongeveer 35 minuten. De entree voor de wijnproeverij bedraagt € 10,- per persoon en toegang tot de lezing is € 5,- per persoon. Tickets voor de lezing van Onno Kleyn (beperkte beschikbaarheid) zijn alleen geldig in combinatie met een entreebewijs voor de wijnproeverij. Tickets kunt u via de website van Landgoed Duin & Kruidberg bestellen, www.duin-kruidberg.nl.

Deelnemende importeurs

De volgende importeurs zijn aanwezig op 3 november: Porte Reffe, Los sueños de Lo Capitán, SolaVino, Martinez & Verhoog, Aventura Exciting Wines, Patxaran pintxos y tapas, Granada Wijnen, Lekker Sapje, Charles Wijnen, Abbema Wines, Bosman Wijnkopers en Bodegas Juanito. Bovendien laat de Spaanse Schuur de lekkerste jamón ibérico proeven en Valderrama olijfolie.

Bereikbaarheid

Het prachtige Landgoed Duin & Kruidberg in de Kennemer Duinen bij Haarlem is goed bereikbaar per trein (station Santpoort-Noord) en er is voldoende parkeergelegenheid.

Duin_en_kruidberg

-Einde persbericht-

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.