Sergio Herman en Syrco Bakker nemen eerste oesters in ontvangst tijdens FoodFest

Cadzand, maandag 7 september 2015 – FoodFest, het foodevent van topchefs Sergio Herman en Syrco Bakker is een feit. Honderden mensen zijn inmiddels aanbeland in Cadzand-Bad om de vele foodstands te bezoeken en lezingen bij te wonen over eerlijk en ambachtelijk eten. Vanmiddag zijn de eerste oesters op spectaculaire wijze namens de Oestercompagnie aan land gebracht door de reddingsbrigade van de KNRM waar ze door Sergio Herman in ontvangst zijn genomen.

SergioDe organisatie van FoodFest, de Stichting Inspired Events waar ook Mark Labruyere van Delica Licious en Petra Gorthmanns van het Strandhotel in Cadzand-Bad  deel van uitmaken is zeer tevreden met de opkomst van circa 1000 mensen rondom het middaguur terwijl de avond moet nog beginnen. Diverse bekende foodies, bekende Vlamingen en Nederlanders zoals Ellemieke Vermolen, VTM-chef Sofie Dumont en Henk Schiffmacher zijn ook aanwezig en presenteren hun verhaal over hun relatie met ambachtelijk eten.

Het festival is een eerste initiatief van de stichting om de foodregio van Zeeuws-Vlaanderen meer bekendheid te geven. Topchefs Sergio Herman (Pure C/ The Jane) en Syrco Bakker (Pure C/ Syrco.nl)) werken al jaren samen en hebben diverse plannen om de promotie van de regio onder meer door middel van evenementen als deze te stimuleren.

Meer weten? Neem contact op met Tamara Bok of Clarissa Bakker via 0652-053 115

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.