Samenwerking Harold Hamersma en Greetz

Wie tijdens het kerstdiner wil genieten van heerlijke wijn doet er goed aan om de website van Greetz.nl te bezoeken. mariacasanovasWijnkenner Harold Hamersma en Greetz hebben namelijk de handen ineengeslagen om de bekendheid en populariteit van wijn verder te vergroten.

Speciaal voor de bezoekers van Greetz heeft Hamersma 25 mooie wijnen, waarvan 4 mousserende wijnen, geselecteerd.  De wijnen zijn afkomstig uit Frankrijk (12),  Spanje (5), Duitsland (4), Oostenrijk (2) en Italië (2).

Bij elke wijn staat een omschrijving en beoordeling van Hamersma. Interessant voor zowel startende als ervaren wijndrinkers.

Een van de beschikbare en beoordeelde wijnen is de Cava Brut de Brut  – Maria Casanovas:

Maria Casanovas. Cava waar je direct voor valt. Topkwaliteit. Zie hier hun Brut de Brut. Droger dan droog. Frisser dan fris. Beter dan best. Gemaakt met het klassieke cavadruiventrio macabeo, xarello en parellada, aangevuld met wat delicate pinot noir. Romige mousse, zacht wit fruit, mild en verfijnd en met een smaakpapilreanimerende afdronk. Is jarenlang de huiscava is geweest van het fameuze Spaanse driesterrenrestaurant El Bulli. Met minder namen ze daar geen genoegen.

Wie geïnteresseerd is in de door Hamersma uitgekozen wijnen kan terecht op de site waar de 25 wijnen vermeld staan.

 

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.