Revolutionair wijn per glas drinken met de nieuwste Coravin

unnamed, CoravinAmsterdam, 16 september 2016 – Het is zonde om een half volle fles wijn weg te moeten gooien vanwege de invloed van oxidatie na het openen ervan waardoor de wijn niet meer goed smaakt. Hier heeft Greg, een man met een achtergrond in oa. scheikunde en meganische engineering, iets op bedacht: de Coravin. Met dit systeem kan je elke wijn proeven, zonder hem te openen en er ontstaat geen oxidatie in de wijn. Hierdoor kan je altijd jouw favoriete wijn per glas schenken zonder dat de hele fles open hoeft.

Werking
Via een dunne, holle naald levert de Coravin gasdruk in het glas door de kurk in het wijnglas. Als de tap van de Coravin opengaat, wordt het edelgas Argon in de fles gespoten. Het gas is zwaarder dan zuurstof, dus dat krijgt geen kans, bij de wijn, oxidatie te veroorzaken. Je kan vervolgens met een gerust hart de wijn verder laten rijpen in de originele fles.

unspecifiedujhhatpqCoravin One Model
De Coravin One Model is het nieuwste model dat binnenkort op de markt komt. Het kost € 199,00 en voor wijnliefhebbers een absolute must-have! De Coravin One Model is binnenkort te bestellen bij TTP Concepts, via: www.bestel.ttpconcepts.com.

Over TTP Concepts
TTP Concepts is ruim 10 jaar de groothandel voor producten en innovatieve artikelen voor in en rond het huis. TTP Concepts is een innovatief business to business cadeaubedrijf dat klanten helpt boven de competitieve markt uit te stijgen. TTP Concepts levert creatieve ideeën en producten van topmerken. TTP Concepts levert alleen aan de beste retailers van Nederland en België. Voor meer informatie, zie:www.ttpconcepts.nl

-Persbericht- 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.