Meer dan 4.800 exposanten kunnen met hun omvangrijk aanbod aan wijnen en gedistilleerd rond 50.000 internationale vakbezoekers verwachten. ProWein 2015 kent als hét topevenement voor de wijnwereld geen concurrentie: het is het belangrijkste business-platform voor de branche.

Veelzijdig productaanbod: ProWein onderscheidt zich door haar internationale veelzijdigheid. Alleen hier wordt wijn en gedistilleerd uit circa 50 landen gepresenteerd.

Gerichte informatie: de ruim 400 evenementen van exposanten en de proeverijzone maken van ProWein een onontbeerlijke informatiebeurs voor de vakwereld. Competente bezoekers: ProWein kan uitsluitend door vakbezoekers uit de segmenten handel, gastronomie en hotellerie worden bezocht, waardoor de professionele ambiance wordt gegarandeerd. Eenvoudige oriëntatie: ProWein wordt op basis van de groeiende vraag uitgebreid. Daarnaast zal ook het aanbod kwalitatief groeien en nóg overzichtelijker naar regio en segmenten worden gestructureerd.

Prowein

Drie dagen lang staan wijnen uit alle relevante wijnbouwregio’s met verhelderende proeverijen van topproducten, bewezen klassiekers en nieuwe creaties in Düsseldorf centraal.

Talrijke wijntelers presenteren bovendien duurzaam en milieuvriendelijk geproduceerde producten op hun stands, geflankeerd door alle relevante internationale organisaties voor biologische productie.

Ook het gedistilleerd-segment biedt een afwisselend aanbod. U vindt hier niet alleen exclusieve brandy, oude cognac en hoogwaardige wodka, maar ook talrijke cocktail-inspiraties voor individualisten. Als bezoeker kunt u rekenen op een groot en kwalitatief uitgebalanceerd productaanbod.

Met meer dan 400 evenementen op hun stands wachten de exposanten op uw komst. De wijntelers presenteren met passie en competentie hun wijnen en gedistilleerd, houden vakvoordrachten, vertellen over actuele ontwikkelingen, organiseren informatiebijeenkomsten en proeverijen, laten experts aan het woord en verzorgen seminars.

Trefpunt ProWein Forum: bijzondere proeverijen, gerichte scholing en oenologische insiderseminars worden – steeds op het hele uur – bij het centrale presentatieforum in hal 13 door de exposanten verzorgd. In de FIZZZ-Lounge in hal 12 kunt u terecht voor cocktail-inspiratie rondom het thema ‘Drinks of Tomorrow’.

Tijd en plaats:
Looptijd: 15–17.03.2015
Openingstijden: dagelijks van 9–18 uur
Hallen: 9–17
Beursterrein Düsseldorf
Ingangen Noord, Zuid II / hal 17 en Oost

Tickets en catalogi:
Dagkaart: 45 €
Dagkaart in de online voorverkoop: 30 €
Dagkaart en catalogus in de online voorverkoop: 40 €
Doorlopende kaart: 70 €
Doorlopende kaart in de online voorverkoop: 55 €
Doorlopende kaart en catalogus in de online
voorverkoop: 65 €
Catalogus in de online voorverkoop: 17 €
Online voorverkoop:
www.prowein.com/ticket2

Catalogus:
U ontvangt de catalogus met toeslag van de
verzendkosten direct bij: A. Sutter Fair Business GmbH
Tel.: +49 (0)201/83 16-228
Fax: +49 (0)201/83 16-229
Email: katalogorder@sutter.de

Hotline:
+49 (0)211/45 60-7613
Hotel- en reisarrangementen:
Düsseldorf Marketing & Tourismus GmbH
Tel. +49 (0)211/17 202-839
business.duesseldorf-tourismus.de/prowein

– Persbericht –

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.