Proost! HEMA wijnen opnieuw bekroond

HEMA_logo
Dat HEMA heerlijke wijnen heeft, weten ook wijnkenners Harold Hamersma en Nicolaas Klei. In totaal zijn 78 wijnen uit het assortiment van HEMA bekroond en beschreven in ‘De Grote Hamersma’ en ‘De Omfietswijngids’. Dat is maar liefst 68% van ons assortiment.  Van deze wijnen zijn er 26 bekroond in ‘De Omfietswijngids’ en 68 in ‘De Grote Hamersma’,  waarvan 17 wijnen zelfs dubbel bekroond zijn.

 En daar proosten we op bij HEMA.

Dubbel bekroonde wijnen

17 wijnen uit het assortiment van HEMA zijn dubbel bekroond in ‘De Grote Hamersma’ en ‘De Omfietswijngids’. Je herkent de wijnen aan de logo’s met de teksten ‘DGH’ en ‘Ómfietswijn’. 

hema 1hema 2
Rode wijn

Deze 6 rode wijnen zijn dubbel bekroond: 30 wishes tempranillo, A4 Anta Banderas, Memento, Bonicelli Chianti Classico, Tesoruccio Sangiovese en de Vina Ducaro. De prijzen van deze wijnen liggen tussen de €3,50 en €8,50.

hema 3hema 3.1 rood

TIP:  Met de dubbelbekroonde 30 Wishes wijn is het mogelijk om een wijncadeau persoonlijk te maken. Met deze biologische kwaliteitswijn krijg je een geweldig gevoel bij zowel het weggeven als het ontvangen. Je kunt de fles namelijk personaliseren met bijgeleverde pen en kiezen uit 30 wensen. Wijn weggeven was nog nooit zo leuk.

Biologische huiswijn

Het meest trots zijn we op de dubbele bekroning van onze biologische huiswijnen. Deze wijn is bereid uit biologisch geteelde druiven. Zonder gebruik van kunstmest en zo min mogelijk gewasbeschermingsmiddelen. Het wijn maken gebeurt met veel zorg en passie en met liefde voor de natuur. De huiswijnen zijn verkrijgbaar voor €3,50.

hema 5 red organic hema


Witte wijn

Deze vier wijnen zijn dubbel bekroond: Domäne Wachau Neuburger,Touraine Sauvignon, W’ By Antonio Rueda Verdejo Viura en de Grüner Veltliner. Voor elk diner is dus wel een bijpassende wijn te vinden. De prijzen van deze wijnen liggen tussen de €5,50 en €6,50.

wit 1wit 2wit 3wit 4

Rosé wijn

Ook al is de zomer voorbij, bij het drinken van een rosé houden we de zomer nog even vast. De EBy Antonio en Vina Ducaro wijnen zijn beiden dubbel bekroond. De Vina Ducaro is al bijna tien jaar een succes bij de HEMA!  De By Antonio kost €5,50 en de Vina Ducaro kost €3,75.

rose 2hema 7

Laat de kurken maar knallen: onze mousserende wijnen zijn dubbelbekroond

De Copa Sabia heeft een bijzonder fijne mousse, is lekker fris en heeft intense aroma’s van wit fruit. Gemaakt door één van de top 3 producenten van Cava is de blend speciaal voor HEMA samengesteld Zowel de witte als rosé Copa Sabia zijn voor €7,50 verkrijgbaar. De Crémant de Bourgogne is een mooie zuivere mousserende wijn met een frisse en aangename smaak. Met Crémant de Bourgogne krijg je ‘veel voor weinig’. De verrassend hoge kwaliteit is tot nu toe een goed bewaard geheim onder wijnkenners. De Crémant de Bourgogne is te koop voor €12,50.
De wijnen zijn verkrijgbaar in de HEMA filialen of via hema.nl. Om het te vieren zijn van 9 november tot 6 december de W’ by Antonio Rueda, A4 Anta Banderas Ribera Del Duero, Bonicelli Chianti Classico en de Cava Copa Sabia Brut te koop met €1 korting. Haal ze gelijk in huis zodat je ook kunt proeven hoe heerlijk ze zijn.

hema 8copa 2copa 3

Voor een overzicht van alle bekroonde wijnen kijk op
http://www.hema.nl/winkel/eten-en-drinken/wijn/bekroonde-wijnen

of kijk voor meer informatie op de HEMA blog via
http://blog.hema.nl/daar-proosten-we-op-hema-wijnen-opnieuw-bekroond

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.