PROEF VERRASSENDE TOPPRODUCTEN UIT ANDALUSIË!

granada wijnen
Wijnimporteur Granada Wijnen organiseert Smaakexpeditie Andalusië in Nederland voor fijnproevers en wijnliefhebbers.

Utrecht 18 februari 2016. Geniet van de pure delicatessen uit Andalusië: ambachtelijke serranoham, worst en kaas uit Las Alpujarras en van biologische extra virgine olijfolie. Laat je verrassen door kwaliteitswijnen uit de snel opkomende wijnstreek rondom Granada, afkomstig uit wijngaarden die behoren tot de hoogste van Europa. Granada wijnen, importeur van verrassende kwaliteitswijnen in de regio Granada, organiseert samen met restaurant BullewijCk in Amsterdam zuid-oost op zondag 13 maart een Smaakexpeditie Andalusië editie NL voor fijnproevers en wijnliefhebbers De expeditie begint om 13.00 uur met een doorlopende proeverij. In de loop van de middag zijn er twee inspirerende workshops over de geheimen van extra virgine olijfolie en het authentieke wijngebied Granada. Vanaf 18.00 kunt u dineren met wijnmaker Juan Palomar, die speciaal voor dit event naar Naderland komt.

Kosten voor de hele Smaakexpeditie-NL bedragen 50 euro (workshops, proeverij en 3- gangen wijnmakersdiner). Reserveer snel. Het aantal couverts is beperkt!. Wilt u alleen ’s middags komen, dan bedragen de kosten 10 euro. Aanmelden kan via www.granadawijnen.nl

Workshops en proeverij
Granada wijnen presenteert de (nieuwe) wijnen uit hun assortiment voor 2016. Aan de hand van korte filmpjes nemen zij u mee door het snel opkomende wijngebied Granada, haar bodega’s en wijnmakers. Dat smaakt naar meer! Daarom heeft Granada Wijnen met culireisspecialist Cazebonne onlangs vier (!) culinaire/wijnreizen samengesteld. Ze lichten hierover een tipje van de sluier op. Cecile van Berkum (Saborpuro) neemt u mee door de spectaculaire smaakmogelijkheden uit de wereld van de olijfolie. Ze laat zien hoe een goed gekozen olijfolie de smaak van uw gerechten kan ondersteunen. Wijnmaker Juan Palomar van bodega Dominio Buenavista komt speciaal voor deze smaakexpeditie naar Nederland. Hij geeft antwoord op uw vragen over zijn wijnen en het maken daarvan. Wie weet, kunt u hem ook vragen een fles van zijn mooie wijnen voor u te signeren!

Wijnmakersdiner
Eén van de hoogtepunten van de smaakexpeditie is het exclusief 3-gangen diner van de hand van chefkok Bas van Venrooij van restaurant BullewijCk. Wijnmaker Juan Palomar en chefkok Bas van Venrooij geven toelichting op de bijzondere wijn-spijs combinaties.

-Persbericht- 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.