Portugese wijnproeverij op 13 juli

life is to short

Lieve wijnliefhebbers, ik voel dat het weer eens tijd is om een heerlijke proeverij te bezoeken. Ik weet zeker dat jullie daar niet ander over denken. Wellicht is dit een leuke optie om in de agenda te zetten. Veel proefplezier.

Kom naar de Portugese wijnproeverij op 13 juli van 17:00 tot 21:00 in Luxury Suites Amsterdam aan de Oudeschans 75. (Alleen toegankelijk voor horeca-vertegenwoordigers).

Vrijblijvend een mooie selectie Portugese wijnen proeven. Ongedwongen met wijnen in meerdere prijssegmenten en uit verschillende regio’s in Portugal.

Tevens aanwezig op dit event is Remmer Meijer, voormalig werknemer van Fita Preta Vinhos en wijnkenner pur sang, om je kennis te laten maken met diverse fantastische wijnen uit Portugal.
Kom je vrijblijvend wijn proeven? Wij horen graag of je komt!

Wil je een privé tasting sessie met Remmer Meijer? Dit is uiteraard mogelijk. In alle rust en aandacht de wijnen proeven van o.a. het prestigieuze wijnhuis Fita Preta Vinhos. Welke wijnliefhebber wil dat nou niet? Voor het inplannen van een dergelijke sessie zijn beperkte plaatsten aanwezig, dus schrijf je snel in.

De volgende wijnen nemen wij in ieder geval mee:
sexy wines

 SEXY wine
Kwaliteit in een uitdagende fles. Dat is SEXY wine! Een eye-cathing design afkomstig  uit Zuid Portugal. Klassiek gemaakte wijn met inheemse en Franse druivenrassen.

Voor het high end publiek dat durft! Overladen met vele medailles én geschonken in  verschillende sterrenzaken. Dus laat u niet misleiden. Dit is goed gemaakte wijn met  onder andere rijping op traditioneel eiken. Naast de Portugese druivenrassen  gebruikt Fita Preta Vinhos in deze wijnen ook de druivenrassen Syrah, Cabernet  Sauvignon en Sauvignon blanc.

Laat u verrassen en proef de kwaliteit van SEXY en zie de mogelijkheden en kansen met deze wijn!

Fita preta

 

FITA PRETA VINHOS
Wie aan kwaliteitswijn uit de Alentejo denkt kan tegenwoordig niet meer om Fita Preta Vinhos heen. Wijnmaker Antonio Maçanita van Fita Preta is de afgelopen jaren het boegbeeld van onderscheidende kwaliteitswijn uit Portugal geworden.

Antonio heeft een onverzadigbare drang om alle mogelijkheden van het ambacht wijnmaken tentoon te stellen. Witte wijn van rode druiven, witte wijn gerijpt in een amfoor, wijngaard selectie door middel van onbemande vliegtuigjes; niks wordt ontzien om de beste kwaliteit wijn te maken!

Portugal wordt tegenwoordig veelal gezien als het meest spannende wijnland van de wereld. Dan moet je deze wijnen geproefd hebben!

QUINTA DE PANCAS
Sinds 1498 groeien de nobele druiven van Quinta de Pancas op de westelijke hellingen van de subregio Alenquer. De bekroonde wijnen van dit wijnhuis worden gemaakt van inheemse en Franse druivenrassen. De kalkrijke bodem geven de wijnen een prachtige complexe structuur. Er worden verschillende vinificatie technieken gebruikt. De rode wijnen ondergaan een traditionele houtrijping en bieden extreem veel wijn voor hun geld.
quinta
Zowel in het lage als hoge prijssegment biedt dit wijnhuis een prachtige selectie aan wijnen. Gevestigde kwaliteit met een gouden randje.

Zie jij het al helemaal zitten? Schrijf je dan snel in via de Facebookpagina, of stuur een mailtje naar: remmer@tagustrading.com tot de 13de.

De tasting wordt mogelijk gemaakt door Tagus Trading.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.