PLUS introduceert de Thuisproeverij

De Bilt, 24 september 2013 – PLUS introduceert landelijk Thuisproeverijen voor de consument. Hiermee wil de retailer kennis over wijn voor een brede groep consumenten toegankelijker maken.

Op wijngebied heeft PLUS de afgelopen jaren een mooie positie weten te veroveren. Allereerst kreeg PLUS tot zes maal toe de titel Beste Wijnsupermarkt van het Jaar, vervolgens kwam zij twee achtereenvolgende jaren als beste Wijnsupermarkt uit een onderzoek van GfK en in juli kwam hier de onderscheiding Beste Wijnafdeling van Nederland nog eens bij, als resultaat van een door onderzoeksbureau Nielsen uitgevoerd onderzoek. Ook in de toonaangevende wijngids ‘De Grote Hamersma 2014’ die deze maand verschijnt, scoort PLUS zeer goed.

De PLUS Thuisproeverij

PLUS blijft zich onderscheiden op service- en wijngebied. Nadat zij in 2011 gestart is met een interne opleiding tot wijnadviseur, introduceert de supermarktketen nu de PLUS Thuisproeverij. Daarmee geeft PLUS gehoor aan onderzoek, waaruit blijkt dat klanten behoefte hebben om meer te weten te komen over wijnen. De PLUS Thuisproeverij is kennismaken met wijn en ontdekken wat je echt lekker vindt onder begeleiding van een professionele wijnadviseur. Geen officiële cursusavond op locatie, maar een wijnproeverij op een gezellige en informele manier bij de consument thuis. De PLUS Thuisproeverij is te boeken op www.plus.nl/plusthuisproeverij en wordt door het hele land gegeven voor een groep van acht tot zestien deelnemers. Natuurlijk staat hierbij het wijnassortiment van PLUS centraal. Er is de keuze tussen een basis- en een themaproeverij. Voor oktober is dit thema ‘De beste PLUS wijnen volgens De Grote Hamersma’.

PLUS Thuisproeverij

DGH

In de DGH themaproeverij komen bijvoorbeeld aan bod: de El Descanso Cabernet Sauvignon van het prestigieuze Chileense wijnhuis Errazuriz, en de Domaine Trianon Saint-Chinian en biologische Mas du Petit Azegat, beide uit Zuidoost-Frankrijk. Deze drie rode wijnen krijgen maar liefst het rapportcijfer 9 van De Grote Hamersma. Consumenten die vóór 1 november 2013 een PLUS Thuisproeverij boeken krijgen een DGH-gids ter waarde van 19,95 euro cadeau en maken ook nog eens kans op een toost met Harold Hamersma bij hem thuis. Deze unieke prijs gaat naar de drie boekers met de interessantste, spraakmakendste, leukste vragen aan Harold Hamersma.

– Einde persbericht –

TOT PR

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.