Wijnpaviljoen Perswijn tijdens Gastvrij Rotterdam

Perswijn gastvrij RotterdamTijdens de Horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam, die gehouden wordt van 23 tot en met 25 september in de Ahoy in Rotterdam, zal Perswijn, tijdens deze beurs, het Wijnpaviljoen organiseren.

Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam is een nieuwe, groot-regionale horecavakbeurs die door Ahoy Rotterdam in samenwerking met Match+ wordt georganiseerd. Het beursconcept is ontwikkeld met 15 Founding Partner; marktleiders en toonaangevende toeleverende bedrijven in de horecabranche. Founding Partners van Gastvrij Rotterdam zijn bijvoorbeeld; Friesland Campina, Heineken, Deli XL, Douwe Egberts etc.

Wijnpaviljoen Perswijn Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam heeft de samenwerking tijdens de beurs met Perswijn recent bezegeld. Het is de bedoeling dat Perswijn tijdens Horeca Gastvrij het Wijnpaviljoen op de beursvloer gaan organiseren. Het gehele paviljoen wordt met stijlvol zwart flanel bespannen houten wanden opgebouwd. In deze sfeervolle ambiance zullen tal van activiteiten (o.a. in het WijnTheater), proeverijen en workshops plaatsvinden.

In het Wijnpaviljoen plaats zijn voor 10-20 gespecialiseerde horecawijnleveranciers, landen en regio’s. Van klein naar groot, met allerlei specialisaties zullen zij een breed scala wijnen aan de 10.000+ vakbezoekers presenteren.

Ronald de Groot, hoofdredacteur van Perswijn: “Onze naam verbinden aan dit kwalitatief  hoogwaardige vakevenement voor de gastronomie en hierin het voortouw nemen in de organisatie van het programma van het WijnPaviljoen is een logische stap. Ons netwerk sluit naadloos aan bij de doelgroep die Gastvrij Rotterdam aantrekt, waardoor er veel synergie zal ontstaan door het samenbrengen van deze doelgroepen.”

Vakmanschap staat centraal

Samen met de Founding Partners, brancheorganisaties en mediapartners wordt een aantrekkelijk beursprogramma neergezet. Met inspiratiepleinen en themapaviljoens  worden podia gecreëerd om de nieuwste horecatrends en innovaties te etaleren. Zo krijgt Village Gastronomique een prominente plaats op de beursvloer. Het Koksgilde,  Gastvrijheidsgilde en Culinaire Saisonnier presenteren zich gezamenlijk in dit dorp, waar vakmanschap en het ontmoeten van vakmensen centraal staat. Steeds meer initiatieven  worden zo uitgewerkt en zullen in de komende weken worden gepresenteerd. Het draagvlak en de betrokkenheid vanuit de markt wordt zo iedere week groter.

Deelname aan de  horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam is mogelijk voor bedrijven die producten en/of diensten  leveren aan de horeca, partycatering en de zorgsector.

– persbericht – 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.