OTIMA 10 ‘’Chill it the way you like!’’

Otima 10OTIMA 10, een cool en sensationeel drankje uit Portugal. In het Portugees betekent ótima ‘super, excellent, verfijnd’, en dat zegt precies wat het is.

OTIMA 10 uit de koeling met een schijfje citroen of on the rocks. Een origineel aperitief voor de komende zomer op het terras, het strand of in het park. Maar het is ook een heerlijke after dinner drink.

De drank heeft tien jaar gerijpt in eiken vaten; lang genoeg om heerlijk rond en soepel te worden. Je proeft honing, noten en gedroogd fruit. En tegelijkertijd zorgen de rijke fruitsmaken voor een aangename frisheid. Van OTIMA 10 kun je dus op allerlei manieren en momenten genieten. Het verschil zit ‘m in de ‘chilling’.

‘’Chill it the way you like!’’

Als je OTIMA 10 op kamertemperatuur serveert, komen smaken als karamel en sinaasappelschil naar boven. Koel je het drankje tot 10 °C, dan krijg je een elegante en bloemige stijl, die het heel goed doet bij desserts.  Zet je OTIMA 10 in een ijskoeler of de koelkast (4-5 °C), dan is hij helemaal in balans en proef je de zoete en kruidige aroma’s.

OTIMA 10 zit in een moderne, strakke fles van wit glas, zodat de prachtige ambergouden kleur van de drank duidelijk zichtbaar is. Het etiket is minimalistisch, eigentijds en toch elegant.

Verkrijgbaar bij Albert Heijn en Gall & Gall. Je vindt hem in het portschap, bij Albert Heijn in een strakke, witte, kartonnen verpakking. Ook leuk om cadeau te geven. Adviesprijs: ± € 12,50.

– persbericht –

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.