Opening Utrechtse Winery By the Grape

Wijnwinkel By The GrapeAanstaande zaterdag opent By the Grape in Utrecht de deuren van de By The Grape Winery. Jaap Nutter zal deze Utrechtse vestiging, als franchise nemer, gaan leiden. Utrecht is slechts het begin, want By The Grape wil ook nog Wineries openen in steden als Amsterdam, Rotterdam, Groningen en Den Haag, maar daar worden nog franchise nemers voor gezocht.

Wijn is beleven

In een wijnhuis oftewel winery bruist het, valt er wat te beleven. By the Grape ambieert niet een gewone By the Grape wijnwinkel te zijn, maar een waar wat te beleven valt. Niet een winery waar wijn gemaakt wordt, want dat laten we over aan onze wijnboeren. Wel een plek waar je wijn kunt proeven, veel achtergrondinformatie kunt krijgen over de wijnen, wijnhuizen en wijnmakers en waar de wijnmakers ook regelmatig zelf aanwezig zullen zijn om rechtstreeks met hun wijndrinkers in contact te komen.

By the Grape biedt wijnhuizen en wijnmakers een podium, wil een verlengstuk van ze zijn om hun verhaal en product nog beter te verkopen. Doel is niet zoveel mogelijk winkels te hebben maar juist onderscheidend te blijven van bestaande slijters en wijnwinkelketens met onze unieke 3.0 winkelformule. Zo heeft het By the Grape team uitgebreide kennis van het assortiment, inclusief de wijnhuizen en wijnmakers. Ook voert By the Grape een aantal top wijnmerken shop-in-shop en zijn er inmiddels top huiswijnen in alle prijscategorieën. Gebleken is dat er veel behoefte is aan duidelijk onderscheidende wijnwinkelconcepten die vooral ook inspelen op wijnbeleving.

Opening Winery By The Grape Utrecht

Aanstaande zaterdag is het dus zover en zullen de Utrechtse deuren open gaan voor wijnliefhebbers en staat er een feestelijke opening op het programma. Zo kun je kennismaken met verschillende wijnboeren uit Spanje, Frankrijk en Italië. Wijnboeren die natuurlijk aan By The Grape hun wijnen leveren.

Praktische info:

Wat: Opening Winery By the Grape Utrecht
Wanneer: zaterag 23 maart 2013
Hoe laat: 15.00 – 18.00 uur
Waar: Burgemeester Reigerstraat 24A, Utrecht
Aanmelden: Verplicht (mail sturen naar: opening@bythegrape.nl)

Bron: Persbericht

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.