Op wijn avontuur vanuit je luie stoel

wijn winterElke maand een verrassende, avontuurlijke wijn drinken in je luie stoel zonder er iets voor te doen. Klinkt heerlijk, zeker nu de herfst net begonnen is en de regen en wind je de lust om naar buiten te gaan, kunnen benemen. Of wat dacht je van straks; de winter. Koud, glad, sneeuw. Nee, dan zit ik liever lekker bij de kachel.  Het online bestellen zorgt ervoor dat je je huis niet meer uit hoeft om boodschappen, kleding, cadeautjes, boeken, wijn etc. te kopen. Ik vind het in ieder geval een uitkomst. Niet alleen hoef je je huis er niet voor uit, je  kunt ook elk moment van de dag dat het jou uitkomt, deze virtuele winkel instappen zonder dat je belemmerd wordt door de sluitingstijden van de winkel. (Maar een dagje winkelen, blijft natuurlijk wel leuk op zijn tijd 😉 )

We doen het ook steeds meer want de economische crisis lijkt aan de Nederlandse webwinkels echt voorbij te gaan, meldde de NOS deze week. En volgens de belangenorganisatie van webwinkels, Thuiswinkel.org, werden er het afgelopen half jaar 42 miljoen internetbestellingen gedaan met een gemiddelde waarde van 110 euro per bestelling. Dit is een omzetstijging van 15 procent in vergelijking met de omzet in dezelfde periode vorig jaar.

Als je even googelt op online wijnwinkels, online bestellen of online wijnen kopen, geeft Google je bijna een miljoen resultaten dus er zijn ook heel veel mogelijkheden om online aan wijnen te komen.

Mijn Wijnavontuur

Toch nog niet genoeg vonden de twee wijnliefhebbers pur-sang Piet Klein &Ivo Heshusius en reden voor deze twee Nijmeegse ondernemers om de webwinkel Mijn Wijnavontuur op te zetten. Nu is Mijn Wijnavontuur niet zomaar een wijnwebwinkel; bij Mijn Wijnavontuur sluit je een wijnabonnement af en word je vervolgens mee op reis genomen. Een avontuurlijke reis naar verre contintenten met exotische druivenrassen of juist een reis door de oude werelden met zijn klassieke druivensoorten. Je weet het niet…

Wijn abonnementen

Je kunt bij Mijn Wijnavontuur voor verschillende wijnabonnementen kiezen; Basis, Avontuur en Exclusief. Daarnaast kun je ook nog kiezen of je 3 flessen of 6 flessen wilt en je kunt nog kiezen hoe vaak je de wijnen wil laten bezorgen (1x per maand, 1x per 2 maanden of 1 keer per kwartaal). Naarmate je meer en “luxer” afneemt, betaal je natuurlijk ook meer. Als je voor de drie flessen kiest, krijg je één fles rode wijn, één fles witte wijn en een verrassingsflesje. Kies je voor 6 flessen dan krijg je  twee verschillende rode wijnen, twee verschillende witte wijnen en twee verschillende verrassingsflesjes. De verassingsflesjes kunnen variëren van mousserend tot rosé, van rosé tot dessertwijn. Het zal in ieder geval een fles zijn om van te genieten.

Het klinkt in ieder geval leuk en ik houd het in ieder geval even in mijn achterhoofd als cadeautje voor mijn vader die, heerlijk, eerste Kerstdag jarig is en waar het niet altijd even makkelijk een cadeautje voor uitzoeken is. Of voor mezelf natuurlijk 😉

 

2 Reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.