Nieuwe wijnaccessoires: Chill & Twist

WijnaccessoiresHet summum van wijn drinken: Bossenbroek introduceert twee nieuwe wijnaccessoires

Bossenbroek introduceert met ‘Chill’ en ‘Twist’ twee nieuwe wijnaccessoires die het beste in wijn naar boven halen. Een mooi geschenk voor de feestdagen, maar ook om jezelf cadeau te doen.

Wijnaccessoire Chill

Met Chill kan je wijn koelen, schenken en bewaren
De slimme wijnkoeler in de fles

Je drinkt graag een fris glas wijn bij het eten, maar de fles warmt nogal snel op: geen probleem. Bossenbroek introduceert met Chill de oplossing: een wijnkoeler in de fles. Deze koelstaaf houdt witte maar ook fruitige, rode wijnen lekker fris. Koelen, schenken, bewaren: dat is Chill!

De Chill bewaar je in de vriezer, dan is hij direct gebruiksklaar als je hem nodig hebt. Je kunt de Chill ook gewoon twee uur voor gebruik koelen. Open je een nieuwe fles, schenk dan het eerste glas zo uit en plaats de Chill in de geopende fles. De volgende glazen zijn dan even fris en verliezen niets aan aroma of smaak. De Chill schenkt druppelvrij en heeft een oogstrelend design.

Heb je genoeg wijn gedronken, maar de fles is nog niet leeg? Geen probleem, want de Chill dient ook als wijnstop. Zo geniet je langer van je favoriete wijn. Aangeboden door Bossenbroek bij de betere wijnvakhandel. De Chill is verkrijgbaar in een luxe RVS-uitvoering: € 39,50 en in kunststof € 19,90.

WijnaccessoiresWijnaccessoire De Twist

De Twist wijnbeluchter geeft finesse aan wijn
Beluchten maakt jonge wijnen soepel en rond van smaak

De Twist wijnbeluchter is een origineel geschenk voor iedere wijnliefhebber. Deze trechter geeft je wijn precies de gewenste luchtintensiteit. Jonge wijnen worden in een handomdraai soepeler en ronder door dit fraai vormgegeven wijnaccessoire. De Twist is makkelijk instelbaar, of je nu veel of weinig lucht wilt toevoegen.

Jonge wijnen bezitten van nature scherpere kantjes zoals zuren of tannine. De Twist geeft meer finesse: een zachte, sappige smaak met frisse zuren. Het geheim zit in het ingenieuze Venturi-systeem. Deze belucht de wijn zodanig dat de aroma’s volledig tot hun recht komen. Zo geniet je optimaal van jonge wijnen. Aangeboden door Bossenbroek bij de betere wijnvakhandel. Prijs: 39,50 euro.

Video-demonstratie wijnaccessoires Chill & Twist

HOST’s Adjustable Aerator from True Fabrications on Vimeo.

CHILL Cooling Pour Spout from True Fabrications on Vimeo.

– persbericht –

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.