Ontdek Nieuw-Zeelandse wijn bij heropening Rosarium

Nieuw-Zeelandse wijnen opening Rosarium AmsterdamOntdek de Nieuw-Zeelandse wijn op 25 juni 2013

Tijdens de officiële heropening van het Rosarium op 25 juni vindt een uitgebreide proeverij plaats van meer dan 25 Nieuw-Zeelandse wijnen. Tijdens de proeverij zal onder andere de ambassadeur van New Zealand Wine het woord nemen. Gedurende de proeverij worden er ook meerdere presentaties gegeven door Chris Stroud, marketingmanager van New Zealand Wine.

De opening van het vernieuwde Rosarium zal feestelijk gevierd worden met een grote wijnproeverij van Nieuw-Zeelandse wijnen, van meer dan 25 wijnproducenten. Liefhebber van Nieuw-Zeelandse wijnen en tevens wijnschrijver Cees van Casteren zal tijdens de proeverij onder andere over zijn reis door Nieuw-Zeeland vertellen. Daarnaast geeft Chris Stroud meerdere korte presentaties over New Zealand Wine.

Het programma 

13.00 uur                            Ontvangst bij het Rosarium

13.15 uur                            Opening door Ambassadeur George Troup

13.30 uur                            New Zealand Wine introductie door Cees van Casteren en Chris Stroud

13.45 uur                            Proeverij

14.15 en 14.45 uur          Korte presentaties door Chris Stroud in de Meeting Rooms

16.00 uur                            Eind van de proeverij en opening van de nieuwe wijnbar

Na maanden van inspireren, plannen, verbouwen en vernieuwen  is het bijna zover: begin juni heropent Restaurant Rosarium in het Amstelpark de deuren.  Aan de voorzijde van de aan het Amstelpark gelegen top accommodatie wordt een wijnbar & restaurant geopend met een eigen naam en een eigentijdse formule.

Nieuw-Zeelandse Wijn en New Zealand Wine Growers opening RosariumOver New Zealand Wine

New Zealand Winegrowers Association (NZW) is de nationale organisatie voor druiven uit Nieuw-Zeeland en de wijnsector. Het is een beroepsorganisatie gefinancierd door leden. De organisatie heeft op dit moment ongeveer 1000 telers leden en 700 wijnmakerij leden. NZW voert een breed scala aan taken uit ten behoeve van de druif en de wijn-sector inclusief juridische ondersteuning op regionaal, lokaal en internationaal niveau, het verstrekken van een wereldwijd marketing platform voor Nieuw-Zeelandse wijn en het organiseren van sector brede evenementen zoals de Bragato Conferentie en Awards en de Air New Zealand Wine Awards. www.nzwine.com

Over Rosarium Amsterdam

Het Rosarium, geopend in 1973 ten tijde van de Floriade in Amsterdam, is gelegen op een unieke locatie aan het Amstelpark. Naast het huidige á la carte restaurant, beschikt het Rosarium tevens over meerdere schakelbare Parkzalen, die voor groepen van 2 tot 1000 personen een perfecte ruimte kunnen bieden voor elke gelegenheid. Voor reserveringen bel 020-64 44 085 of stuur een email naar info@rosarium.net. Voor meer informatie zie www.rosarium.net

– persbericht –

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.