Nederlandse Wijnfeesten in het Gelderse Groesbeek 27, 28 en 29 september

Wij van Wijnblogggers zijn blij dat we niet ver hoeven te reizen voor lekkere wijn en een Nederlands Wijnfeest. In ons mooie kikkerlandje wordt al een tijdje wijn gemaakt van Hollandse signatuur. Prachtige wijn, goede kwaliteit en lekker. Om die Hollandse wijn te proeven kun je naar de wijnboer toe of naar een heel leuk wijnfeest in Groesbeek (wat zeker het bezoeken waard is).

In het laatste weekend van september worden in Groesbeek de jaarlijkse Nederlandse Wijnfeesten georganiseerd. Lekker genieten van wijn, wijnbouw en natuurlijk een goed feest.  De Nederlandse Wijnfeesten vinden dit jaar plaats op 27, 28 en 29 september in het centrum van Groesbeek en in een vijftal Groesbeekse wijngaardenEcht een aanrader om gezellig heen te gaan!

Frank Boeijen opent de Nederlandse Wijnfeesten Groesbeek

Frank WijnOp vrijdag 27 september gaat het evenement van start met een Nederlandse topartiest Frank Boeijen! Frank Boeijen verzorgt een fantastisch, avondvullend concert met zijn 7-mans formatie. Dit concert is de afsluiter van zijn zomertour langs Nederlandse en Belgische festivals en zal dus plaatsvinden in het Groesbeekse Wijndorp. Het concert is te combineren met sportieve en culturele workshops en wijnproeverijen. Er zijn arrangementen mogelijk van 2 en 3 dagdelen, incl. diner en lunch. Uiteraard zijn deze terug te vinden op de website van de Nederlandse Wijnfeesten. Tja, wie gek is van Frank Boeijen en van Wijn moet naar Groesbeek komen en van beiden komen genieten.

Wijn, spijs, muziek op het Nederlandse Wijnfeest

Op zaterdag en zondag van 13:00 tot 19:00 uur is er een internationale wijnmarkt in het centrum van Groesbeek. Wijngaardeniers en wijnhandelaren presenteren er hun beste wijnen uit Nederland en het buitenland, vergezeld van een prettige sfeer met terrasjes, lekkere hapjes en leuke muziek in Zuidelijke sferen. Men kan deelnemen aan wijnworkshops over diverse wijnthema’s. Tevens is een aantal Groesbeekse wijngaarden beide dagen geopend.

wijn vierdaagse groesbeekTijdens de Nederlandse Wijnfeesten Groesbeek kan men ook ideeën en inspiratie opdoen op het Verwenplein, waar producten en diensten op het gebied van beauty, wellness, mooie hebbedingetjes, streekgerechten, accessoires en leuke workshops te vinden zijn.

Na een proeverij is het even heerlijk toeven op dit gezellige plein in hartje Groesbeek, waar een gezellige sfeer wordt gecreëerd, die zo in La Douce France zou kunnen passen.

Op zaterdagavond 28 september maakt The B-machine, al jaren dé disco, soul, funk en dance coverband, het feest compleet. Nummers van Tom Jones, Prince, James Brown, Cool and The Gang, The Jacksons en vele anderen passeren de revue.

Info & Cadeautip

Op de website www.nederlandsewijnfeesten.nl staan alle mogelijkheden voor een dagje of weekendje wijnfeesten in Groesbeek. Vriend van de Wijnfeesten wordt men al voor € 7,50.

Enhanced by Zemanta
Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.