Kennismaken met Het Nederlands Genootschap van Wijnvrienden

Nederlands Genootschap van WijnvriendenHeb je belangstelling voor wijn, wil je meer weten over vinologie en je wijnpassie delen met andere wijnliefhebbers? Dan is het Nederlandse Genootschap van Wijnvrienden (NGW) misschien wel iets voor jou. Op donderdag 1 november organiseert Nederlands Genootschap van Wijnvrienden (NGW) Oost-Brabant een introductie wijnproeverij om kennis te maken met Nederlands Genootschap van Wijnvrienden.

Nederlands Genootschap van Wijnvrienden

Het Nederlands Genootschap van Wijnvrienden is een organisatie voor wijnliefhebbers en bedoelt voor mensen die meer inzicht willen krijgen in een zeer avontuurlijke hobby: vinologie.

Het Nederlands Genootschap van Wijnvrienden organiseert veel activiteiten voor haar leden. Van wijnproeverijen tot wijncursussen en van wijnreizen tot wijn gerelateerde evenementen. Dit alles zonder de bedoeling winst te maken. Door veel eigen inbreng kunnen we bijvoorbeeld erg mooie proeverijen houden en de kosten laag houden. De proeverijen worden in het vaste proeflokaal Activiteitencentrum Het Klooster aan de Hoogstraat 6 te Waalre gehouden

Wij bieden op deze avond een mooie wijnproeverij met als afsluiting een heerlijk hapjesbuffet, verder krijgt men inzicht in de activiteiten van de vereniging, aldus het NGW.

Verslagen van wijnproeverijen, maar ook de agenda van activiteiten van het Nederlands Genootschap van Wijnvrienden zijn te vinden op de website, maar ook op Facebook zijn wij te vinden.”

Uitnodiging Introductie proeverij Het Nederlands Genootschap van Wijnvrienden

NGW Oost-Brabant nodigt u van harte uit om gratis kennis te komen maken met de wijnvrienden.
Iedereen is welkom en breng gezellig uw vrienden of familieleden mee! Iedereen met belangstelling voor wijn is, na aanmelding, van harte welkom.

Toegang uitsluitend na aanmelding via:
Secretaris Annie Jansen (Email: a.jansen1@upcmail.nl)
Het Nederlands Genootschap van Wijnvrienden

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.