Natasja Jansen

Natasja Jansen wijn hi-re.nl

Ik ben Natasja Jansen, geboren in 1975 ook een goed wijnjaar (muv de rode Bourgognes; daar was 1975 een slecht jaar voor), één van de vaste bloggers voor Wijnbloggers.nl.

Wat heb ik met wijn?

Als scholier en student had ik eigenlijk alleen maar bijbaantjes in de horeca. Naarmate mijn ervaring in de horeca groter werd, kon ik bij steeds betere restaurants aan de slag en werd er ook steeds meer vaardigheden en kennis verwacht, waaronder kennis van wijn. Het vertellen over wijn, de kennis die ik (toen) had van de wijn, aan tafel vond ik ontzettend leuk. Het drinken van wijn vond ik (toen) daarentegen helemaal niks. Maar ik heb het leren drinken en geniet er nu al jaren van.

De verwachting van de wijn bij het openen van de fles, de geur en uiteindelijk de smaak vind ik een spannend avontuur. Ik moet nog heel veel leren over wijn, maar dat vind ik alleen maar heel erg leuk en vormt voor een groot gedeelte ook de reden waarom ik blog. Door te bloggen, hoop ik meer te leren over wijn en dit te delen met andere wijnliefhebbers die ook meer willen weten over wijn of die juist meer weten over wijn en het met mij willen delen. En daarnaast vind ik het ontzettend leuk om ervaringen te delen, tips te geven, maar ook tips te krijgen!

1 Reactie
 1. Hi Natasja,

  Zou je mij aub je contactgevens (email dan wel tel.nr.) willen terugsturen?
  Ik heb wat vragen nav een blog van je die ik recent heb gelezen.
  Alvast dank.
  Vr.gr.

  Richard van Leest
  Top Wines Trading
  06-26384924
  info@twt.biz

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.