Met Wild van Bellingham naar Zuid-Afrika

De Wild van Bellingham Challenge

Vandaag start het Zuid-Afrikaanse wijnmerk Bellingham met een online consumentenwedstrijd opFacebook: de Wild van Bellingham Challenge. Gedurende 3 weken, worden er wekelijks 3 ‘wilde’ wedstrijdvragen aan de fans op Facebook gesteld, die zowel over Bellingham als over Zuid-Afrika gaan. Na iedere vraag wordt er uit de reacties één winnaar geselecteerd die door gaat naar de volgende ronde.

Na 3 weken blijven er 9 genomineerden over die doorgaan naar de tweede ronde: hier presenteren de kandidaten zichzelf op originele wijze voor een gewilde plek in de finale. De drie beste kandidaten strijden tijdens de beslissende finale om de hoofdprijs: een reis naar Zuid-Afrika. Vlogger Vinoniekbegeleidt de wedstijd via Facebook en maakt deel uit van de jury, waarin ook Maarten van den Dungen van Bellingham een rol speelt.

Kwaliteit en minimale interventie

Bellingham is sinds een aantal maanden actief met een Nederlandse Facebook-pagina. Hier wordt -in een visueel aantrekkelijke en no nonsense stijl- duidelijk gemaakt waar dit wijnhuis voor staat: het ontwikkelen van kwaliteitswijnen met minimale interventie. De wijnen van Bellingham zijn culinair goed inzetbaar, zonder daar al te ingewikkeld over te doen: “lekker koken met een goed glas wijn bij het diner”, dat is wat telt voor de fans van Bellingham.

Reis naar Zuid-Afrika

De hoofdprijs is een reis naar Zuid-Afrika voor twee personen. In deze 7-daagse reis verblijft de winnaar (met reisgenoot) in Kaapstad en Franschhoek op basis van logies – ontbijt, staat er een huurauto klaar én volgt er een bezoek aan Bellingham, inclusief lunch én een ontmoeting met wijnmaker: Niël Groenewald.

Meedoen?

Fans van Bellingham doen mee door vanaf maandag 19 oktober te reageren -op de wedstrijdvragen die via Facebook worden gesteld: www.facebook.com/bellinghamwijnen. De voorwaarden en spelregels van de wedstrijd staan op: www.bellinghamwijnen.nl/wild

Over Bellingham

Bellingham wijnen worden ook wel wijnen met lef genoemd, als het om wijn maken aankomt, gaat dit Zuid-Afrikaanse wijnhuis geen enkele uitdaging uit de weg. Zo heeft Bellingham met 32 verschillende aangeplante druiven een heel scala aan mogelijkheden om te experimenteren, met een focus op kwaliteit en minimale interventie. De wijnen uit de verschillende lijnen: Tree series, Ancient Earth en Legends serie zijn te koop bij de betere wijnhandel tussen de € 8,00,- en € 15,00 euro,-. De topper van dit huis: de Bernard Series is te koop tussen de € 15,00 euro,- en € 30,00,- euro.www.bellinghamwijnen.nl

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.