Maak kennis met Parqer

Alles over de Parqer en het park

parquer 3 Parquer 2
Comfortabel
Misschien kent u het wel:,- u wilt buiten in de natuur genieten van een heerlijk glaasje wijn op een mooie nazomermiddag. Bij het selecteren van de juiste wijn voor dit moment komt dan vrijwel meteen de vraag bovendrijven-, uit wat voor glas u deze wijn gaat nuttigen. Deze klassieke en eeuwenoude drank komt uiteindelijk toch het beste tot zijn recht in een glas dat daarvoor bedoeld is.

Een klassiek wijnglas zoals wij dat kennen is de beste optie, maar brengt ook diverse problemen met zich mee. Onder andere de fragiliteit tijdens het vervoer en de instabiliteit op de ruwe ondergronden van de natuur. Om die redenen kiest u uiteindelijk hoogstwaarschijnlijk voor een eenvoudig waterglas of, nog simpeler, voor een plastic wegwerpbeker.

Zo zit u uiteindelijk lekker in de zon op het strand, in het park of op de camping, genietend van een wijntje uit een wankel wijnglas, een plastic mok of een lekkende plastic beker. Is er geen oplossing voor dit probleem?

Parqer Glass komt met de perfecte uitvinding voor dit probleem. Het Parqer glass is een klassiek wijnglas gecombineerd met een aluminium pin die in elke ondergrond ‘geparqd’ kan worden. Zo drinkt u wijn uit een echt (wijn)glas en heeft u geen last meer van omvallende glazen door de eerste de beste windvlaag.

Tevens worden de parqers per twee in een handzame en beschermende box verpakt, zodat u ze zonder problemen naar elke bestemming kunt transporteren.

Parquer 4

Praktisch
De Parqers zijn verpakt in een makkelijk draagbare, watervaste beschermde box, waardoor ze zonder problemen te transporteren zijn naar elke bestemming zonder dat de glazen breken.
De verpakking bestaat uit een kartonnen koker, afgewerkt met chromolux papier en metalen felsdoppen. In deze koker zijn kunststof interieurtjes aanwezig waar de Parqers in liggen. Deze onderdelen zijn uitneembaar en makkelijk schoon te maken.

Smart packing
De Parqerbox is voorbereid als interieur voor uw keukenlade. De kunststof inlegstukken van de koker komen precies overeen met de standaardmaten van het keukenmeubilair. Zo kunt u de Parqer thuis of in de camper netjes opbergen.

Stijlvol
De combinatie van een klassiek wijnglas met een aluminium pin zorgt voor een elegant product. Het aluminium dat in verschillende kleuren geanodiseerd is zorgt voor een tijdloze glans en intense kleur. De Parqers zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren vernoemd naar bijpassende druivensoorten. ‘Alvarinho’ groen, ‘Chardonnay’ goud, ‘Pinot Noir’ zwart en ‘Syrah’ zilver.

Interesse? Neem dan een kijkje op de site waar je meer informatie kan vinden en tevens het product makkelijk kan aanschaffen.

parqer

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.