LingeParel Dag op zondag 17 mei 2015!

“Culinaire markt gecombineerd met de lancering van de LingeParel 2014”

Erichem, 01-05-2014 – Met trots presenteert het Betuws Wijndomein, op zondag 17 mei as, dé nieuwe bubbel uit de Betuwe; de LingeParel wit en rosé 2014! Graag verwelkomen we u tussen 13.00 uur en 18.00 uur met een sprankelend glas parelwijn en diverse hapjes van de culinaire markt op de Burensewal 5 te Erichem. Ook zullen alle andere, nieuwe wijnen van het Betuws Wijndomein kunnen worden geproefd!

wijndomein

Onder andere zullen aanwezig zijn:

Crien en Claar

Sateboss

Heerlijkheid Eck en Wiel

Betuwse Molens

De Limonaderfabriek

passievoorpuur.nl

Restaurant Oud London

Terre à Terre

Kwebbeltafels

DNA Verjus

Arthur Tuytel

De Kaasspecialist

Katrien Kookt

Aardbeien van Ko

Cake Koningin

Stijl 11

Barsita Service Nederland

Ellen Belder Aquarellen

Culinaire markt

Op zondagmiddag 17 mei 2015 is er een culinaire markt alwaar de standhouders al hun lekkers presenteren. Verzamel uw hapjes en drankjes op de culinaire markt en maak een wandeling door de wijngaard. Onderweg vertellen diverse informatieborden die u meer over het wijnmaak proces en de verschillende druivensoorten die zich in de wijngaard bevinden. Voel het rustgevende karakter van de wijngaard en leer tegelijkertijd meer over de Nederlandse wijnen!

Mocht u zondagmiddag 17 mei verhinderd zijn, proef onze wijnen dan bij één van de betere wijnwinkels, wijnbarren of een van de vele restaurant! Of boek een professionele tour met de wijnboer op de later moment. Er is altijd iets te beleven op het Betuws Wijndomein, we zijn het hele jaar open en de mogelijkheden tot evenementen zijn nagenoeg onbeperkt! 

Over Betuws Wijndomein

Het Betuws Wijndomein is van de eerste bedrijven in de Betuwe die zich professioneel bezig houdt met het volledige wijnproces. Het Betuws Wijndomein is, met haar 6 hectare (ruim 16.000 stokken), een van de grootste wijngaarden van Nederland. Het Betuws Wijndomein werkt ambachtelijk en duurzaam, met respect voor mens en dier. In het gehele productieproces wordt er minimaal gebruik gemaakt van chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest. Deze duurzame wijze van werken past bij de filosofie van het bedrijf en dat proeft u in onze wijnen.

Uniek is dat alle wijnen worden op het Betuws Wijndomein zelf gemaakt. Hiervoor is een moderne kelder ingericht. Hierdoor kunnen de hoogwaardige druiven op een goede manier verwerkt worden. Behoud van alle goede fruitaroma’s en druif-eigen smaken is hierdoor mogelijk.

——–

Meer informatie op www.betuwswijndomein.nl of neem contact op met Diederik Beker (06 – 421 071 12)

wijndomein 2

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.