Linda van Aalten

Linda van AaltenHi, ik ben Linda en ben gek op lekker eten met bijpassende wijnen. Samen met mijn vriend, die kok is, ben ik altijd op zoek naar unieke wijn-spijs combinaties. Mijn uitdaging is om wijn uit onbekende gebieden te ontdekken, wijn met een verhaal.

Met mijn busje trek ik erop uit, op expeditie naar bijzondere gebieden met veelal inheemse druivenrassen. Tijdens mijn wijnreizen haal ik wijn uit ‘vreemde’ streken rechtstreeks bij de boer vandaan, die ik aanbiedt op VreemdeDruif.nl. De wereld heeft zoveel meer te bieden dan mooie maar bekende wijnen uit Frankrijk en Italië.

Wist je bijvoorbeeld dat er goede wijnen worden gemaakt in Thailand, Peru en Uruguay? Ik vind het leuk om mijn ontdekkingen te delen op Wijnbloggers.nl.  

Meer weten over Linda van Aalten of over Vreemde Druif? Ze is te bereiken via: linda@vreemdedruif.nl | www.vreemdedruif.nl | twitter: @vreemdedruif | Facebook.com/vreemdedruif

De artikelen van Linda vind je hier

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.