Leuke manieren om je relaties wijn cadeau te geven!

Afbeeldingsresultaat voor christmas wine, houten wijnkisten, cadeauOf we nu willen of niet we moeten er toch echt aan geloven. De winter komt er weer aan. De zomeroutfits zijn alweer ingeruild voor de warme winterjassen, de open haard kan weer ongestoord aan en we kunnen zelfs al gaan bedenken waar de Kerstdecoratie verstopt ligt.

Waar we in deze tijd ook al aan kunnen gaan denken is het geven van cadeautjes aan onze families, vrienden en zakelijke relaties. Ik schat zo in dat wij allemaal wel houden van een mooie fles wijn. Het is dan ook leuk om tijdens de feestdagen een prachtige persoonlijke fles wijn cadeau te doen. Probeer er dan ten eerste achter te komen van de favoriete wijn is van diegene die je wil verrassen. Dan is een cadeau nog wat persoonlijker. Wat een cadeau geven ook nog leuk maakt is het verpakken ervan. Het openmaken is bijna net zo leuk als de inhoud, mits je de keuze van de fles goed ingeschat hebt.

Jullie weten half niet hoeveel leuke mogelijkheden er zijn om een fles wijn feestelijk te verpakken. Daar helpen we jullie dan ook graag een handje mee. Zie hier wat waardevolle tips.

Wat dacht je van een mooie houten wijnkist?

Geef je een mooie fles wijn cadeau dan kan je het eigenlijk niet maken om dat prachtige product zomaar in een standaard cadeaupapiertje te rollen. Dat hoort niet. Het is zelfs bijna ‘zielig’ voor de wijn. Daar kunnen we natuurlijk niet meer aankomen. Wat dacht je daarom van houten wijnkistje. Hout heeft toch wat feestelijks. Hout associeer ik met gezelligheid. En dat is precies te sfeer die bij het geven van een cadeau hoort. Maak daarom voor de verandering eens de keuze om dat papiertje te vervangen door een mooi kistje. Dat past ook meer bij een mooie fles wijn.


Custom made kistjes

En wil je nu helemaal uit gaan pakken dan is het misschien een idee om een gepersonaliseerde wijnverpakking te maken. Daarvoor hoef je niet zelf met de bijtel aan de gang te gaan, maar kan je eenvoudig een bedrijfslogo of een tekst op het kistje laten bedrukken. Dan ziet degene die het cadeau in ontvangst neemt dat je er echt oprechte moeite voor gedaan hebt.

Doe dit jaar eens wat extra moeite om je cadeau te verpakken en je zal zien dat dit een prachtige Kerstmis zal worden.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.