wijn en eetbeurs TastyHeb je nog geen plannen voor het weekend, houd je van lekker eten en wijn en vind je het leuk om te kokkerellen? Dan mag je Tasty dit weekend eigenlijk gewoon niet missen. De Tasty is een tweedaagse lifestyle evenement op 11 en 12 oktober 2014 vol culinaire inspiratie voor iedereen die zichzelf omschrijft als kookgek, fijnproever, hobbykok, foodie en/of wijnkenner.

TASTY the place to be!

Geniet van delicatessen op de proefmarkt, maak kennis met oude en nieuwe wereldwijnen op het WIJNPLEIN, neem deel aan een tasting in het proeflokaal of woon een ontmoet-de-maker sessie bij  en  ontdek het verrassende verhaal achter een ogenschijnlijk alledaags product. Ga zelf aan de slag in de Atag kookstudio en kom kijken naar demonstraties van chefkoks in het Miele kooktheater waarbij alle zintuigen geprikkeld worden en neem de opgedane kennis mee naar je eigen keuken.

Het Wijnplein

Het Wijnplein brengt de lekkerste oude en nieuwe wereld wijnen samen op één locatie. De wijnhuizen vertellen graag meer over de streek, de druiven, het rijpingsproces en hun wijnen. Het wijnplein is ruiken, proeven en genieten! Ook zijn er verschillende wijnworkshops/proeverijen te volgen, zoals onder andere een Masterclass Wijnen met Stijl door Harold Hamersma.  Leuk en leerzaam dus!

De TASTY biedt:

Dit culinaire evenement in de Jaarbeurs Utrecht is dus de uitgelezen kans om smaakvolle inspiratie op te doen! Voor meer info, kaarten, het volledige programma en de deelnemende exposanten klik hier.

De Proefagenda

Wil je weten welke wijnproeverijen er nog meer worden georganiseerd, kijk dan eens in ons overzicht met wijnproeverijen! Je vindt het hier

Hebben we een wijnproeverij gemist of organiseer je een wijnproeverij, laat het ons dan weten. Stuur ons een leuk verslag of foto’s of meld je wijnproeverij aan. Dan nemen wij het op in ons wijnevenementenoverzicht! Stuur een mailtje naar info@wijnbloggers.nl met daarin Datum, Naam proeverij met link, Locatie waar de wijnproeverij gehouden wordt, Tijdstip en de kosten van wijnproeverij en we kunnen de wijnproeverij toevoegen aan het overzicht!

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.